|
|
| Řešíme problémy... | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Alessandra Redaktor veterán
Poeet p?íspivku : 172 Age : 34 Záliby : Tanec, četba, The Sims2, přátelé, psaní Registration date : 28. 08. 08
| Předmět: Řešíme problémy... Thu Oct 30, 2008 9:42 pm | |
| ono se totiž svět beze jména trošku zasekl.........nevím čím to je........přijde mi ale úplně zbytečný psát kdž je někdo schopnej napsat víc jak půl stránky.........to pak nemá cenu...............nedá se pořádně navazovat každej si určuje jak chce.........kdyby tu byl někdo kdo vždycky písne třeba že se setmělo a my všichni na tom byli stejně.ale stane se že někdo vstane jde na oběd a někdo jinej má už 10 večer a otevírá podnik to je prostě chaos | |
| | | Oli Luštitel abecedy
Poeet p?íspivku : 198 Age : 31 Bydliště : U počítače Záliby : Notebook, chození se psy, malování a moje nejlepší přátelé Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Řešíme problémy... Thu Oct 30, 2008 9:45 pm | |
| - Alessandra napsal:
- ono se totiž svět beze jména trošku zasekl.........nevím čím to je........přijde mi ale úplně zbytečný psát kdž je někdo schopnej napsat víc jak půl stránky.........to pak nemá cenu...............nedá se pořádně navazovat každej si určuje jak chce.........kdyby tu byl někdo kdo vždycky písne třeba že se setmělo a my všichni na tom byli stejně.ale stane se že někdo vstane jde na oběd a někdo jinej má už 10 večer a otevírá podnik to je prostě chaos
To jo no | |
| | | Enamorandos Admin
Poeet p?íspivku : 476 Age : 38 Záliby : Psaní, hudba, čtení, fotografování, grafika Zaměstnání : studentka Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Řešíme problémy... Thu Oct 30, 2008 11:36 pm | |
| Tak já se teda většinou snažím, abych navazovala na čas, který psal někdo přede mnou. Ale pokud nikdo dlouho nepřispěl, přizpůsobím ho samozřejmě sama sobě. A pokud ti Aless nevyhovuje psát delší text než půl stránky, měla jsi to říct, když jsme to s Nicol oznámily a my bychom se přizpůsobily, pokud by se ostatní přidali (teda pokud můžu mluvit i za Nic). Ale jestliže je v tom vážně chaos, může se to nějak pořešit a vypilovat. | |
| | | Alessandra Redaktor veterán
Poeet p?íspivku : 172 Age : 34 Záliby : Tanec, četba, The Sims2, přátelé, psaní Registration date : 28. 08. 08
| Předmět: Re: Řešíme problémy... Thu Oct 30, 2008 11:54 pm | |
| No jasný že v tom máme chaos. .....tedy pokud vim
A dobře já nepopírám že se to hezyk nečte, ale Eny Nic vy píšete vlastně vlastní story, kdo jste která potkala někoho jinýho než sebe navzájem nebo vedlejší postavu????, Já stihla potkat už tři nebo čtyři lidi.........a vy se vždycky když se pokusím na vás navázta rozepíšete na velkou plochu a my nemáme možnost se k vám dostat | |
| | | Enamorandos Admin
Poeet p?íspivku : 476 Age : 38 Záliby : Psaní, hudba, čtení, fotografování, grafika Zaměstnání : studentka Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Řešíme problémy... Fri Oct 31, 2008 12:00 am | |
| Pokud se chceš s někým potkat, stačí se ozvat na ICQ. Nicol ho tu má dlouho a má i na mě případně, navíc já si ho sem už taky hodila. Nebo do diskuze, SZ... Pokud jsi se snažila navázat kontakt i s moji postavou, promiň, nevšimla jsem si. A že si píšeme s Nic vlastní story, to nám musíš odpustit, my už jsme zkrátka tak sehraný a trochu navyklý... Ale je dobře, že to rozebíráme, aspoň se může něco napravit. | |
| Předmět: Re: Řešíme problémy... Fri Oct 31, 2008 10:36 am | |
| Jako ono se to hezky čte to jako jo Píšete fakt dobře, měli by jste něco napsat jen vy dvě.......... Ale jinak........jako fakt kromě sami sebe a vedlejších postav jste od nás nepotkali nikoho (možná jednu osobu) a tím to haslo já byla v tom že společný příběh píše víc jak dva tři lidi........asi sem zvyklá na jiný vzhledem k faktu že sem tři max čtyři píšeme. Kdybych měla říct pořádně svůj názor..............tak budu hodně zlá a to nechci Jen tím chci říct že sem příběh navrhla z jednoduchého důvodu, abychom se víc seznámili. Udělala se velká action a příběh se rozeběhl slibně, byla jsem nadšená, a ostatní asi taky............ale nevydržlo to dlouho všichni přestali psát. upadá to a živíte to jen vy dvě a semtam já s Ragem nebo Adrianem | |
| | | Nicol Admin
Poeet p?íspivku : 485 Age : 38 Bydliště : v říši snů Záliby : cestování, četba, tvůrčí psaní Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Řešíme problémy... Fri Oct 31, 2008 3:10 pm | |
| Dobře, vidím, že bych se do toho měla vložit taky. Sice to do tohoto tématu vůbec nepatří, ale budiž. Takže, to že jsem do této chvíle psala více méně "sólo", mělo důvod. Potřebovala jsem svou postavu nějak uvést. V této chvíli mám ale domluvené pokračování s několika postavami. Desirae, FiFi, Vincem, Johnym, Blanche. Pokud máš nějaký nápad, jak seznámit i nás dvě. Není problém. Klidně nám můžeš do domu dovážet květiny. To by šlo ne? | |
Poeet p?íspivku : 198 Age : 31 Bydliště : U počítače Záliby : Notebook, chození se psy, malování a moje nejlepší přátelé Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Řešíme problémy... Fri Oct 31, 2008 9:25 pm | |
| - Alessandra napsal:
- Jen tím chci říct že sem příběh navrhla z jednoduchého důvoduem nadšená, a ostatní asi taky............ale nevydržlo to dlouho
všichni přestali psát. upadá to a živíte to jen vy dvě a semtam já s Ragem nebo Adrianem Nepatří to sem, ale když se to tu tak nějak rozjelo, přidám se. Jak to tak bývá, škola je škola. Chápu, že někdo to má jinak. Třeba já, mám radši delší texty a moc nemusím, když si tam dopisujete na pět řádku s tím Adrianem. Je to takové trhané. Nechtěla jsem to sem psát, ale když už, tak už. Osobně taky tohle psaní mám jako takové odreagování, když mám čas. Nemyslím si, že je špatně, když Nicol psala o tom, co se vlastně stalo. Mě to připadalo nutné, protože jsem na začátku nevěděla, co má znamenat to a to. Je to můj názor a Vy se ho nemusíte nějak držet, ale jak říká náš učitel, vždy řekni svůj názor ať se děje co děje. EDIT: A také si myslím, že se tu přispívá docela často, na to co jsem koukala na jiném foru. | |
| | | Enamorandos Admin
| Předmět: Re: Řešíme problémy... Fri Oct 31, 2008 11:44 pm | |
| Diskuzi jsem přesunula, aby nezavazela v tématu, ke kterému nepatřila. Já si stejně jako Oli myslím, že se přispívá docela často, na základě zkušeností odjinud. Jinak ten příběh nemusel sloužit jen k tomu, abychom se víc seznámili, to můžeme i v jiných fórech, třeba v off topicu bych spíš řekla. A někomu může víc vyhovovat psát jen v úzkém okruhu postav, než se stýkat po různu se všemi... To si myslím, že by až tak vadit nemělo a pokud se chce někdo s někým setkat, je tu vždycky ta možnost ho kontaktovat. Chce to zkrátka přizpůsobivost a toleranci ode všech, když se něco dělá hromadně. | |
| Předmět: Re: Řešíme problémy... Sun Nov 02, 2008 10:32 pm | |
| Asi jsi nebyla na těch správných forech Oli, tvůj názor ti neberu řekla jsem svůj a tím to hasne. Ale pokud si dobře pamatuju tak i Rag byl zvyklý na jiný styl. Kam se podělo období starého dobrého KJV vid Ragu? | |
| | | Ragnarok Redaktor veterán
Poeet p?íspivku : 203 Age : 36 Bydliště : Doma. Zaměstnání : Nezákonné. Registration date : 31. 08. 08
| Předmět: Re: Řešíme problémy... Mon Nov 03, 2008 3:21 pm | |
| - Alessandra napsal:
- Asi jsi nebyla na těch správných forech Oli,
tvůj názor ti neberu řekla jsem svůj a tím to hasne.
Ale pokud si dobře pamatuju tak i Rag byl zvyklý na jiný styl.
Kam se podělo období starého dobrého KJV vid Ragu? KJV je jiná liga. To se vubec nedá srovnávat...KJV máš asi tak, jako když tě někdo vysadí uprostřed města a řekne ti že v radnici, která je "támhletim směrem" tě čeká kufr s milionem... A naproti tomu příběh s neurčenou zápletkoua cílem, je zase jako kdyby tě někdo vysadil uprostřed města, řek ti že někde ten milion je a bezeslova zmizel...Co se mě týče, neni to moje první povídka na pokračování... Musim souhlasit s holkama, vytvářet příběh u kterýho neni jasný kam se má odvíjet(neni danej cíl, ani zápletka) je HODNĚ těžký a osobně mam dojem že to, co tu předvádíme je sakra dobrá rychlost.Samozřejmě s teou souhlasim, že domluvit se na nějakejch dalších věcech by nám určitě prospělo. Nicméně tě musim svym zpusobem pokárat, že vykřikovat "něco je špatně" je sice pěkný... ale naprosto k ničemu. Když se ti něco nelíbí, zamysli se nad tim a dej návrh jak to dělat podle tebe líp a nezapomeň zahrnout do svejch úvah to, že ostatní maj taky jiný věci na starosti.
I. návrh na snad změnu k lěpšímu: - Měli bysme se zkusit domluvit na společnym "čase" v příběhu.- Například:1den(24h ve skutečnosti) = 0,5dne(12h v příběhu) Čili bysme jeli tak, že by se každej druhej den odehrával v noci.
- Určil/a by se moderátor/ka(pokud by to naše moderátorky nestíhali) a ten/ta by každej novej den(v příběhu) označil/a nadpiskem s novym datumem... - Například:------>>> 3. Listopadu <<<-------- Aby bylo jasný jak náš svět pokračuje. S orientací v čase mam totiž občas problemy aj já... | |
| Předmět: Re: Řešíme problémy... Mon Nov 03, 2008 3:38 pm | |
| - Ragnarok napsal:
I. návrh na snad změnu k lěpšímu: - Měli bysme se zkusit domluvit na společnym "čase" v příběhu. - Například:
1den(24h ve skutečnosti) = 0,5dne(12h v příběhu) Čili bysme jeli tak, že by se každej druhej den odehrával v noci.
- Určil/a by se moderátor/ka(pokud by to naše moderátorky nestíhali) a ten/ta by každej novej den(v příběhu) označil/a nadpiskem s novym datumem... - Například:
------>>> 3. Listopadu <<<-------- Aby bylo jasný jak náš svět pokračuje. S orientací v čase mam totiž občas problemy aj já... Plně souhlasím | |
| | | Nicol Admin
Poeet p?íspivku : 485 Age : 38 Bydliště : v říši snů Záliby : cestování, četba, tvůrčí psaní Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Řešíme problémy... Mon Nov 03, 2008 4:51 pm | |
| Osobně s časem problémy nemám, ale vím, že tohle je jedna z věcí, která není až tak úplně doladěná a vyřešená.
Pokud máte nějaký názor, prosím, napište jej. Pokud souhlasíte s tím, co tady navrhl Ragnarok, prosím, napište. Prostě a jednoduše se nějak vyjádřete.
Co se týče mě, ten návrh se mi líbí a šla bych do toho. Takže... | |
| Předmět: Re: Řešíme problémy... Mon Nov 03, 2008 5:25 pm | |
| Co se týče Ragova návrhu přijde mi to jako dobrý tah Jinak Ragu: to je to já čekala co kdo napíše, ale napsal jsi ty já, Nicol a Eny + jednou za čas někdo další, původně se řešilo kolikrát se bude přispívat a většina tvrdila že může často, nakonec to dopadlo takhle Já třeba teď rovnou řeknu že nevím jak to budu do koncelistopadu vávat jáí protože se mi rozbil noťas a na velkej pc chodí roiče a bráška takže minimum možnosti připojit se | |
| | | Enamorandos Admin
| Předmět: Re: Řešíme problémy... Tue Nov 04, 2008 3:02 pm | |
| Mně se ten nápad určit blíže čas taky líbí, jen nevím, jestli to chápu dobře. Myslel jsi to tak, že by se vždycky přímo do téma s příběhem napsal příspěvek, jehož obsah by byl např. 3. listopad? Chápu to dobře? Jsem trochu pomalejší Aless, to neva. Právě proto jsme se shodli na tom volném přidávání pokráčka, aby každý mohl, až bude mít čas a náladu. Ale když o tom dáš vědět, tím líp, alespoň ostatní ví, na čem jsou. | |
| | | Ragnarok Redaktor veterán
Poeet p?íspivku : 203 Age : 36 Bydliště : Doma. Zaměstnání : Nezákonné. Registration date : 31. 08. 08
| Předmět: Re: Řešíme problémy... Tue Nov 04, 2008 5:46 pm | |
| - Ragnarok napsal:
- - Určil/a by se moderátor/ka(pokud by to naše moderátorky nestíhali) a ten/ta by každej novej den(v příběhu) označil/a nadpiskem s novym datumem...
- Například:
------>>> 3. Listopadu <<<-------- Aby bylo jasný jak náš svět pokračuje. S orientací v čase mam totiž občas problemy aj já...
Moderátor je další osoba, co nemá s příběhem nic společnýho a jenom určuje právě probíhající čas(případně na něj ještě můžeme hodit to, aby určoval kdy už to začínáme přehánět). Pokud si někdy hrála dračák, je to takzvanej PJ.
PŘÍKLAD: (Pomocí citací se pokusim oddělit od sebe dva různý dny aby to bylo srozumitelnější... ve skutečnosti by samozřejmě citace nebyly.)
- Den první napsal:
-
Moderátor: ------>> 4. Listopad večer <<------ Ragnarok: --------------- text části příběhu ----------------- Nicol: --------------- text části příběhu ----------------- Eny(promiň, ale máš dlouhej nick): --------------- text části příběhu ----------------- Ragnarok: --------------- text části příběhu ----------------- Alex: --------------- text části příběhu ----------------- - Den druhej napsal:
Moderátor: ------>> 5. Listopad ráno <<------ Ragnarok: --------------- text části příběhu ----------------- Nicol: --------------- text části příběhu ----------------- Ragnarok: --------------- text části příběhu ----------------- Alex: --------------- text části příběhu ----------------- Jak by to cca vypadalo v praxi: Moderátor: ------>> 4. Listopad večer <<------
Ragnarok: ------------------------------------------------------------ text části příběhu -------------------------------------------------------------- Nicol: ------------------------------------------------------------ text části příběhu -------------------------------------------------------------- Eny: ------------------------------------------------------------ text části příběhu -------------------------------------------------------------- Ragnarok: ------------------------------------------------------------ text části příběhu -------------------------------------------------------------- Alex: ------------------------------------------------------------ text části příběhu --------------------------------------------------------------
Moderátor: ------>> 5. Listopad ráno <<------
Ragnarok: ------------------------------------------------------------ text části příběhu -------------------------------------------------------------- Nicol: ------------------------------------------------------------ text části příběhu -------------------------------------------------------------- Ragnarok: ------------------------------------------------------------ text části příběhu -------------------------------------------------------------- Alex: ------------------------------------------------------------ text části příběhu -------------------------------------------------------------- | |
| | | Liona Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 80 Age : 46 Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Řešíme problémy... Sun Mar 15, 2009 3:00 am | |
| Tak teprve teď jsem si to tu celé pročetla a pokud to nebude vadit, nabídla bych se jako moderátorka "Světa beze jména". World of stories mám na liště svého internetóvého okna, a klikám na něj každý den, minimálně jednou. Příběch čtu a docela ráda. Tak co vy na to? | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Řešíme problémy... | |
| |
| | | | Řešíme problémy... | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|