| Knihy | |
|
+4Alessandra Enamorandos PreviousNight~ Nicol 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Nicol Admin
Poeet p?íspivku : 485 Age : 38 Bydliště : v říši snů Záliby : cestování, četba, tvůrčí psaní Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Knihy Tue Aug 26, 2008 1:51 pm | |
| Máte oblíbenou knihu? Poraďte nám.
Naposledy upravil Nicol dne Sun Aug 31, 2008 7:20 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
PreviousNight~ Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 94 Age : 32 Bydliště : In Disgusting Paradise Registration date : 28. 08. 08
| Předmět: Re: Knihy Thu Aug 28, 2008 11:08 pm | |
| já teďka čtu Halina Pawlowská-Záhada Žlutých Žabek fajn kniha kolikrát jsem se i zasmála rozhodně si přečtu i její ostatní knížky:) | |
|
| |
Enamorandos Admin
Poeet p?íspivku : 476 Age : 38 Záliby : Psaní, hudba, čtení, fotografování, grafika Zaměstnání : studentka Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Knihy Thu Aug 28, 2008 11:27 pm | |
| Od Haliny jsem taky jednu četla, jen už si nevzpomenu, jak se jmenovala, je to už pár let. Každopádně si pamatuju, že to byla fajn knížka a nasmála jsem se. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 94 Age : 32 Bydliště : In Disgusting Paradise Registration date : 28. 08. 08
| Předmět: Re: Knihy Thu Aug 28, 2008 11:49 pm | |
| jojo ona má prostě někdy neuvěřitelný hlody:D | |
|
| |
Alessandra Redaktor veterán
Poeet p?íspivku : 172 Age : 34 Záliby : Tanec, četba, The Sims2, přátelé, psaní Registration date : 28. 08. 08
| Předmět: Re: Knihy Fri Aug 29, 2008 12:16 am | |
| Trošku odbočim od Haliny....dobře hodně odbočim
právě dočítám knihu s nádherným názvem "Dračí krev" ovšem název až tak neklame...myslím že každý kdo rád čte alespoň trošku zná Knížete Dráculu. Dracul znamená rumunsky Drak.proto dračí krev
je to nové pojetí historicky známého "upíra" Vlada Draculy
autoarka je Jenny Nowak(ová) nevim jestli polka žijící v česku nebo obráceně...spíš ta první verze
kdo máte rádi historické romány ..... napínavé a kolikrát nepřehledné části knih tak doporučuji protože tohle je jen začátek knih je víc napsala celou ságu.................od Vladova narození......................po smrt Beli Lugosiho(legendární představitel filmového Dráculy)
kdokoliv by se zajímal stačí říct podám více informací | |
|
| |
Trix Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 38 Age : 38 Bydliště : Ústí nad Labem Záliby : Čtení, psaní, pesan... Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Knihy Fri Aug 29, 2008 12:07 pm | |
| K Halině P: Miluju ji a četla jsem od ní všechno , je to neuvěřitelně oddechové čtení Já teď dočítám "Lovci diamantů" od Wilbura Smithe, je to jen kratičký román (žádná ohromná sedmilogie, jak je u něj zvykem). Je to moje prvotina od něj a nějak se tím nemůžu prokousat. Kdyby měl někdo návod na jeho knížky, ráda se přiučím | |
|
| |
Oli Luštitel abecedy
Poeet p?íspivku : 198 Age : 31 Bydliště : U počítače Záliby : Notebook, chození se psy, malování a moje nejlepší přátelé Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Knihy Fri Aug 29, 2008 1:27 pm | |
| Asi jsme ji už četla a taky doporučuji přečíst Robinson Crusoe, je to hezké oddychové čtení | |
|
| |
Enamorandos Admin
Poeet p?íspivku : 476 Age : 38 Záliby : Psaní, hudba, čtení, fotografování, grafika Zaměstnání : studentka Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Knihy Fri Aug 29, 2008 2:47 pm | |
| Já teď čtu Pýchu a předsudek od Jane Austenové. Můžu doporučit, je to krásné čtení na klidný večer. I když trochu staršího data vydání, takže asi ne pro všechny. A pak mám taky rozečtenou jednu od manželů Peaseových, která se jmenuje Proč muži neposlouchají a ženy neumějí číst v mapách. Ta je ohromně zábavná a kolikrát žasnu nad tím, kolik věcí se vážně shoduje s realitou a jaký je vlastně jejich vysvětlení... | |
|
| |
Nicol Admin
Poeet p?íspivku : 485 Age : 38 Bydliště : v říši snů Záliby : cestování, četba, tvůrčí psaní Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Knihy Fri Aug 29, 2008 10:05 pm | |
| Eny, tohle mi nedělej, nebo se do toho pustím znovu. Pýcha a předsudek? Tak tohle si opravdu přečtěte, je to nádherně napsaný historický román. A aby se neřeklo, tak i já přispěju svou trochou do mlýna. Během dovči jsem doslova zhltla knihu s názvem Bílá masajka, jejíž autorkou není nikdo jiný, než Corinne Hofmannová. Možná někteří z Vás již viděli stejnojmený film, avšak říká se, že kniha je vždy lepší. V mnoha případech, vlastně téměř ve většině, s tímto výrokem vskutku souhlasím. Ještě jeden odkaz s podrobnějším info - http://www.pknihy.cz/knihy/100676/Bila-Masajka.html. | |
|
| |
MaryLove Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 57 Age : 34 Bydliště : Ostrava Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Knihy Tue Sep 09, 2008 1:03 am | |
| Pýcha a předsudek je moje láska... a vůbec, Austenová byla geniální. | |
|
| |
| Předmět: Re: Knihy Sat Sep 13, 2008 5:39 pm | |
| | |
|
| |
Nicol Admin
| Předmět: Re: Knihy Sat Sep 13, 2008 5:56 pm | |
| To bych myslím i vyštrachala v knihovničce. Díky za tip. | |
|
| |
Maťulka Redaktor veterán
Poeet p?íspivku : 87 Age : 30 Záliby : Ráda rajtuju na koníkách!!!! Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Knihy Sun Sep 14, 2008 5:50 pm | |
| Gabi Adam-Diablo můj vysněný kůň-doporučuji, trochu jsem si i pobrečela | |
|
| |
Alessandra Redaktor veterán
Poeet p?íspivku : 172 Age : 34 Záliby : Tanec, četba, The Sims2, přátelé, psaní Registration date : 28. 08. 08
| Předmět: Re: Knihy Sun Dec 14, 2008 9:23 pm | |
| Takže tady vám dodávám novou ságu kterou jsem řpečetla během týdne přičemž poslední díl sem hltala z internetu coby pirátský překlad
jedná se o ságu od Stephenie Meyerové
Twilight -Stmívání (osobně bych přeložila spíše jako soumrak ale co) je i ve filmovém zpracování New Moon - Nový měsíc Eclipse - Zatmění Breaking Dawn - Rozbřesk
Abych to zjednodušila je to rozkošná sága o rodině "vegetariánských" upírů. Jedná se o to že rodina nepije lidskou krev po celou dobu své existence pohromadě. Do života se ale rodině vplete obyčejný člověk a jejich poklidné bytí nabírá poměrně zmatečných cest.
Přeji krásné počtení | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Knihy | |
| |
|
| |
| Knihy | |
|