World of Stories
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Fotografie

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Nicol
Admin
Admin
Nicol

Female
Poeet p?íspivku : 485
Záliby : cestování, četba, tvůrčí psaní
Registration date : 25. 08. 08

Fotografie Empty
PříspěvekPředmět: Fotografie   Fotografie EmptyWed Aug 27, 2008 5:01 pm

Fotím, fotíš, fotíme. Jste stejně jako my dvě blázni do focení? Zde je místo pro Vaši prezentaci. Můžete sem vkládat i vaše fotky z cest a výletů nebo prostě jen to, co vyfotíte z dlouhé chvíle třeba doma na zahrádce. Fotografie 279267 Aby měli ostatní uživatelé co největší potěšení z vašich fotek, je v tomto tématu povolena maximální šířka fotek 800 bodů.
Návrat nahoru Goto down
PreviousNight~
Objevitel písmenek
Objevitel písmenek
PreviousNight~

Female
Poeet p?íspivku : 94
Registration date : 28. 08. 08

Fotografie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotografie   Fotografie EmptyMon Sep 29, 2008 6:57 pm

Návrat nahoru Goto down
http://www.korytko.blog.cz
Nicol
Admin
Admin
Nicol

Female

Fotografie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotografie   Fotografie EmptyMon Sep 29, 2008 7:01 pm

Ta druhá je opravdu boží... i když to vypadá drobátko jako debordelizace mého pokoje po státnicích. Fotografie 861328
Návrat nahoru Goto down
PreviousNight~
Objevitel písmenek
Objevitel písmenek
PreviousNight~

Female

Fotografie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotografie   Fotografie EmptyMon Sep 29, 2008 7:54 pm

Nicol napsal:
Ta druhá je opravdu boží... i když to vypadá drobátko jako debordelizace mého pokoje po státnicích. Fotografie 861328

no něco podobnýho až na to že jsem uklízela ještě věci z 9.Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Enamorandos
Admin
Admin
Enamorandos

Female
Poeet p?íspivku : 476
Záliby : Psaní, hudba, čtení, fotografování, grafika
Zaměstnání : studentka

Fotografie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotografie   Fotografie EmptyTue Sep 30, 2008 2:46 pm

Nicol napsal:
... i když to vypadá drobátko jako debordelizace mého pokoje po státnicích. Fotografie 861328

Fotografie 834964 Fotografie 834964 Tak tohle je úplně přesný.
Návrat nahoru Goto down
http://www.bella-paola.blogspot.com
Alessandra
Redaktor veterán
Redaktor veterán
Alessandra

Female
Poeet p?íspivku : 172
Záliby : Tanec, četba, The Sims2, přátelé, psaní

Fotografie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotografie   Fotografie EmptyTue Sep 30, 2008 3:04 pm

tak nevim já takovohoule debordelizaci podstupuju zhruba 1 za měsíc ............. při mé tvůrčí schopbnosti tkerá mě nakonec stejně naštve takže nic nenakreslim mám stejně jen hromady papírů

Ale tohle je teda bomba. normáln+ě sem asi nic nepřidám s váma se nemůžu měřit!
Návrat nahoru Goto down
Enamorandos
Admin
Admin
Enamorandos

Female

Fotografie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotografie   Fotografie EmptyThu Oct 02, 2008 1:23 pm

Tak já vám sem hodím "pár" fotek z Paříže, jak jsem slíbila. Je jich teda docela hodně, ale z toho množství krásných míst, která se tam najdou, se fakt hodně špatně vybírá... Fotografie 9737 Napsala jsem vám k tomu i pár zajímavostí, takže koho to nezajímá, nečtěte. Fotografie 259338

1) Lucemburské zahrady - ty jsme jen tak letmo proběhli, protože to byla součást okružní jízdy hned první den. Na první fotce je v dálce vidět věž Montparnasse, ze které je údajně nejkrásnější pohled na Paříž. Nemůžu posoudit, protože my jsme ji nenavštívili. Co je ta budova napravo na druhé fotce už si bohužel nevzpomenu. Fotografie 422894

Fotografie P013lucemburskezahradyxg7

Fotografie P017lucemburskezahradydf7

2) Invalidovna - místo, kde se nachází hrob Napoleona, ale to určitě všichni víte.

Fotografie P023invalidovnarb7

3) La Defénse - tak v téhle nádherné čtvrti jsme bydleli. Říká se jí pařížský manhattan a údajně se zde staví všechny stavby, které pařížané v centru nechtěli. Je to hrozně rozlehlý a všude samý skleněný mrakodrapy, prostě nádhera. Taky se zde nachází Grande Arche (na třetí fotce), taková ta velká kostka, kterou možná znáte. Má proporce 100x100 metrů. Z fotek to nejde vidět, ale když stojíte pod tím, nemůžete věřit, jak je to obrovský. Každý večer se tam scházely spousty mladých lidí a sedávali na takových dlouhých schodech, který na téhle fotce bohužel nejsou vidět. Fotografie 279267

Fotografie P035ladefenseln3

Fotografie P038ladefenserk4

Fotografie P029grandearchept9

4) Malý oblouk - takový vítězný oblouk v menším provedení, který se nachází u Louvre. Paříž má tyhle významné památky postavený všechny v jedné rovině. Začíná to Louvrem - malý vítězný oblouk - obelisk - vítězný oblouk - Grande Arche, to je taková hlavní tepna.

Fotografie P040_Maly_oblouk

5) Louvre - tak ten určitě všichni znáte. Bývalé sídlo královské rodiny, kdysi tu bydlíval i Napoleon v době, kdy byl císařem, dnes muzeum. Bylo nám řečeno, že aby ho člověk celý prošel a prohlédl si všechny vystavené exponáty, potřeboval by na to dva měsíce... Fotografie 19256 My jsme v něm bloudili asi dvě hodiny a i tak jsme byli docela vyčerpaní. Na poslední fotce Mona Lisa, je nádherná. Fotografie 290727

Fotografie P057_Louvre

Fotografie P056_Louvre_Pyramide

Fotografie P044_Louvre_Mona_Lisa

6) Place de la Concorde a Obelisk - v češtině se jmenuje náměstí svornosti a mimo jiné na něm byl popraven král Ludvík XVI. se svou manželkou v době francouzské revoluce.

Fotografie P063_Place_de_la_Concorde_Obelisk

7) Champs Elysées - tak tuhle ulici určitě taky všichni znáte. Najde se tu spousta parádních obchůdků a zajímavostí je třeba to, že dřív bývaly vedle chodníků parkoviště pro auta. Ale v době, kdy byl starostou Paříže Jacques Chirac, nechal chodníky rozšířit a vybudovat podzemní parkoviště. Což je podle mě excelentní nápad, taky by to u nás na některých místech mohli zavést...

Fotografie P066_Champs_Elysees

8 ) Arc de Triomphe - do češtiny Vítězný oblouk, ten taky znáte všichni. Měří 50 metrů a pod ním se nachází hrob neznámého vojína. Na každém pilíři jsou vyrytá jména mužů, kteří bojovali ve válce a jména těch, kteří v ní padli, jsou podtržená. Z křižovatky, na které stojí, vybíhá 12 ulic a všichni na ní jezdí tak, že by se v tom prase nevyznalo. Fotografie 834964 Oni pařížané vůbec si s těmi pravidli silničního provozu nedělají velkou hlavu. Obzvlášť ne ti šílenci na skútrech, který už jsem kolikrát viděla pod koly autobusu... Na druhé fotce je pohled na Paříž z Vítězného oblouku, v dálce vidět Eiffelovka a věž Montparnasse.

Fotografie P067_Arc_de_Triomphe

Fotografie P070_Arc_de_Triomphe_vyhled

9) Versailles - sídlo, které pro sebe nechal postavit Ludvík XIV. na místě, kde dřív stával lovecký zámeček jeho otce. Od té doby nebydlela královská rodina v Paříži v Louvre, ale právě zde. Ludvík XIV. byl hodně nafoukaný, takže všechno muselo být postaveno podle jeho představ a pokud se mu něco nelíbilo, dal to zbourat a postavit znovu. Považoval se za boha a proto zahrady u zámku jsou dělány na svažitém terénu, takže když se na ně král díval ze zámku, vypadalo to, že před jeho velikostí ustupují do pozadí. Údajně měl i komnatu tak, aby se z ní mohl dívat na západ slunce, které před ním tím pádem taky ustupovalo. Prostě nafoukanec... Fotografie 263705 Jinak se dožil požehnaného věku, takže přežil svého syna i vnuka a nástupcem trůnu byl až jeho pravnuk.
Co se týče těch posledních dvou fotek, tak tyhle příšernosti prosím vystavovali v těch nádherných interiérech zámku. Fotografie 642327 Jsou to díla nějakého údajně strašně slavného amerického umělce, jeho jméno je Jeff Koons... Zámek si prý procházel a říkal, do kterého sálu se má co umístit a svůj autoportrét si prosím dal do trůnního sálu... Fotografie 248351 No takže v každém sálu, byla nějaká taková podobná příšernost. Dílo na poslední fotce nese název "Micheal Jackson a opička".

Fotografie P101_Versailles

Fotografie P102_Versailles

Fotografie P086_Versailles_fontana_Leto

Fotografie P091_Versailles

Fotografie P099_Versailles

Fotografie P094_Versailles_Jeff_Koons

Fotografie P095_Versailles_Jeff_Koons

10) Sacre Coeur - nejvyšší bod Paříže. Paříž je vlastně taková velká placka s jediným kopce - Montmartrem. A právě na něm se nachází tahle katedrála.

Fotografie P114_Sacre_Coeur

11) Pařížká radnice

Fotografie P120_Radnice

12) Notre Dame - aneb známá katedrála, nacházející se na jednom z Pařížských ostrovů. To velké okno na třetí fotce se skládá z 20 tisíců kousků skla. Naživo je ta katedrála opravdu nádherná a úchvatná. (První fotka je focena od radnice a je na ní vidět jedna věž Notre Dame, jinak ten vodotrysk se nacházel vedle radnice). Na poslední fotce řeka Seina.

Fotografie P121_Notre_Dame

Fotografie P124_Notre_Dame

Fotografie P129_Notre_Dame

Fotografie P139_Notre_Dame

13) Taková zajímavost - plamen, který drží v ruce americká Socha svobody, v životní velikosti. Je umístěný nad tunelem, ve kterém zahynula princezna Diana a kolem je spousta kytek a podobně... (foceno v noci, takže kvalita nic moc...)

Fotografie P084_Diana

14) Tour Eiffel - aneb, to nejlepší nakonec. Fotografie 967577 No já nevím, ale já tuhle věž prostě miluju. Vidět ji naživo bylo splněním mého dlouholetého snu. Jak vám ji popsat...je prostě obrovská a nádherná, dle mě nejkrásnější místo v Paříži, i když ta ostatní jsou taky překrásná. Měří přes 300 metrů a kolem její stavby byla spousta odporu pařížanů. Nějaký pařížský umělec, který byl zatvrzele proti tomu, aby se postavila, na ni po jejím dostavění každý den chodil, a když se ho zeptali, proč tam chodí, když ji tak odmítal, odpověděl, že je to jediné místo v Paříži, odkud na tu příšernou věž nevidí. Fotografie 298227
První fotografie je z náměstí Trocadero, odkud je na věž nejkrásnější výhled (ta zlatá kopule vlevo je Invalidovna). Další potom z Martových polí (náměstí Trocadero můžete vidět v dálce mezi "nohama" věže), na které je krásný pohled z třetího, nejvyššího patra věže. (3. fotka, v dálce zase věž Montparnasse). Na té poslední je potom věž v noci, v současnosti, kdy je Francie předsedou komise EU, je nasvícená modře se žlutýma hvězdama. Na té fotce to ale nejde moc vidět, ve skutečnosti ta modrá byla mnohem zářivější.

Fotografie P001_letiste_praha

Fotografie P025_Martova_pole

Fotografie P077_Tour_Eiffel_top_floor

Fotografie P080_Tour_Eiffel

Fotografie P082_Tour_Eiffel_night

Ernest Hemingway, který jako mladý žil v Paříži řekl: "Kdo prožil mládí v Paříži, ten, i když se odstěhuje stovky kilometrů daleko, zůstane navždy pařížanem. Protože Paříž je pouto."
Mě upoutala, aniž bych tam žila a doufám, že se tam ještě hodněkrát vrátím. Fotografie 290727
Návrat nahoru Goto down
Nicol
Admin
Admin
Nicol

Female

Fotografie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotografie   Fotografie EmptyThu Oct 02, 2008 4:40 pm

Eny, jedním slovem - nádherné. Fotografie 290727
Návrat nahoru Goto down
Oli
Luštitel abecedy
Luštitel abecedy
Oli

Female
Poeet p?íspivku : 198
Záliby : Notebook, chození se psy, malování a moje nejlepší přátelé
Registration date : 29. 08. 08

Fotografie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotografie   Fotografie EmptyThu Oct 02, 2008 8:00 pm

Nicol napsal:
Eny, jedním slovem - nádherné. Fotografie 290727
Naprosto souhlasím Cool
Návrat nahoru Goto down
PreviousNight~
Objevitel písmenek
Objevitel písmenek
PreviousNight~

Female

Fotografie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotografie   Fotografie EmptyThu Oct 02, 2008 8:10 pm

až na toho růžovýho balonkovýho psa( Fotografie 19256 ) největší závist Fotografie 40288
Návrat nahoru Goto down
Nicol
Admin
Admin
Nicol

Female

Fotografie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotografie   Fotografie EmptyThu Oct 02, 2008 11:15 pm

Dobře, máš pravdu, kromě těch dvou kýčů.
Návrat nahoru Goto down
Enamorandos
Admin
Admin
Enamorandos

Female

Fotografie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotografie   Fotografie EmptyFri Oct 03, 2008 9:59 am

No jako ty dvě hrůzy ani netřeba komentovat... Fotografie 248351 Ale jinak je to vážně nádhera. Mít peníze, hned si tam koupím jeden z těch bytečků s nádherným balkonkem a jsem tam pečená vařená. Fotografie 967577
Návrat nahoru Goto down
Nicol
Admin
Admin
Nicol

Female

Fotografie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotografie   Fotografie EmptyFri Oct 03, 2008 11:32 am

Hlásím se na prázdniny. Klidně budu bydlet i na tom balkóně. Jako spolubydlící jsem prý príma. Klidně upeču i tu pizzu. Jen s Alexem to bude trošku problém. Fotografie 861328
Návrat nahoru Goto down
Enamorandos
Admin
Admin
Enamorandos

Female

Fotografie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotografie   Fotografie EmptyFri Oct 03, 2008 12:21 pm

Tj a taky s těma dvojčatama... Fotografie 834964 Ale přes rok by se to pronajímalo a byla bych tam jen v létě, tak bys tam mohla hospodařit s nějakým pěkným francouzem, udělala bych ti dobrou cenu... Fotografie 263705 (I když polovina mi jich tam připadala, že mají trochu odlišnou orientaci, než bys potřebovala Fotografie 861328 )
Návrat nahoru Goto down
Nicol
Admin
Admin
Nicol

Female

Fotografie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotografie   Fotografie EmptyFri Oct 03, 2008 12:30 pm

Pokud mi to zaplatí, beru. Jinak bych si mohla pronajmout fakt akorát ten balkón. Jinak díky za nabídku. Beru tě za slovo. I když... tyhle prázdniny to vypadá spíš na Anglii než Francii. Ach jo.
Návrat nahoru Goto down
Enamorandos
Admin
Admin
Enamorandos

Female

Fotografie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotografie   Fotografie EmptyFri Oct 03, 2008 12:32 pm

Nevadí, ty balkony jsou stejně nádherný. Fotografie 263705 A Anglie tě přece vůbec nemusí mrzet, ta je taky krásná, tam bych taky jednou ráda jela.
Návrat nahoru Goto down
Nicol
Admin
Admin
Nicol

Female

Fotografie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotografie   Fotografie EmptySun Oct 19, 2008 6:10 pm

Už se k tomu odhodlávám dost dlouho, no ale protože jsem příšerně líný tvor a nesnáším nahrávání na net, hodím Vám sem jen jeden odkaz. Zato tam najdete skoro vše. Fotografie 329916

http://miostoria.pise.cz/galerie/kreta/ - takže pokud máte rádi moře, slunce a památky...
Návrat nahoru Goto down
Alessandra
Redaktor veterán
Redaktor veterán
Alessandra

Female
Poeet p?íspivku : 172
Záliby : Tanec, četba, The Sims2, přátelé, psaní

Fotografie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotografie   Fotografie EmptySun Oct 19, 2008 11:08 pm

mi přijde že já tu nemám co dělat max hodnotit.................jediný co já mám s tímhle tématem společnýho je foťák....ale většinou sem já ten focený objekt Evil or Very Mad

ale jinak fotky máte úžasné to se musí nechat

závidim že jste byli na těch místech
Návrat nahoru Goto down
Enamorandos
Admin
Admin
Enamorandos

Female

Fotografie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotografie   Fotografie EmptyMon Oct 20, 2008 9:46 am

Nicol, nádherný fotky. Myslím, že na focení máš fakt talent (na rozdíl od někoho Fotografie 9737 ). Určitě tam muselo být nádherně... Fotografie 967577
Návrat nahoru Goto down
Nicol
Admin
Admin
Nicol

Female

Fotografie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotografie   Fotografie EmptyMon Oct 20, 2008 10:50 am

Díky En. Jo, na rozdíl od bráchy mám. Fotografie 861328 Kdybys mě jen viděla. Byla jsem jak japonský turista! Fotografie 329916 A nádherně... ani nevíš jak. Ale pro mě je nádherné... no spousta věcí, míst. Důležité je, že mohu cestovat a poznávat nová místa, lidi, kulturu, atd. A jestli je to v Řecku, Itálii, Anglii nebo na chatě... Podstatné je být s lidmi, které máš ráda.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Fotografie Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fotografie   Fotografie Empty

Návrat nahoru Goto down

Fotografie
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
World of Stories :: Grafika :: Vaše grafické výtvory-
Přejdi na: