tak za pozitivní komenty jsem se rozhodla hodit ještě jeden dílek.........říkám už to mám delší dobu napsaný a je to i na českém fan foru skupiny Negative
„no původně nás tady mělo být míň hlavně tady vo ty tři!“ ukáže na Anttiho,Villeho a Migého
„ale Nakkoušku nás nepozvat na dobrou vodku a na oslavu narozenin tvé až příliš hezké sestřenky by byl hřích nemyslíš??“ obejme ho Ville a sladce „zavrká“
„cos myslel tím až příliš hezké???“ naštve se Nakki
„no tím sem myslel že sem zatím nepochopil jak někdo tak hezkej může mít tebe za bratrance“ kejvne hlavou Ville a holky se začnou smát
„nespletla sem se ani nejsem slepá tohle je! Valo“ směje se Taina a rozhlíží se kdo tam je ještě…jak předpokládala Valo bez HIM by nebyl Valo……pak je tady celý NGT a kouká že tam je ještě Rasmus
„perkele tohle bude kalba“ prohlásí Antti a vezme Nakkimu bednu s vodkou a začne ji vyndávat na stůl ……načež barman kouká jak tele na nový vrata a s padésátou flaškou která je konečná má hubu někde na druhé straně světa
„jste si jisti že mě budete potřebovat?? Řekl bych že se nápoje ani mixovat nebudou“ujišťuje se barman
„no jo čéče..tak máš padla jdi tady na tu adresu ale až zejtra ráno….Tommi ti to zacvaká jako za celej večer“ zakření se Antti a otevře pár lahví vodky holkám nalije trošku do skleniček a zbytek rozdá klukům kolem ale v lahvích
„tak na oslavenkyně a na jejich krásných sedmnáct!!!!“rozlehne se budovou a potom už se jen pouští hudba a pije se hraje se flaška když dvě holky a na ně nějakejch 15 lidí………….hekzéé že??
„lidi-škyt- začíná-škyt- mi to –škyt-stoupat do hl-škyt-avy“zaškytá Nat a koukne na Tainu která už jen sedí a popíjí další skleničku přičemž je zřejmě huš na mol
„lol super ale moc toho nevydržíš sestřenko“ zaculí se na ni Nakki a chce ji obejmout..gravitace a alkohol udělají sví a Nakki sestřence objímá kotníky
„Ale Nakkísku tys taky moc nevydržel“ směje se mu Valo a klopne do sebe ještě „trochu“ z lahve načež se odporoučí taky k zemi protože na něj žuchne na mol vožralej Aki
„tyvoe co ten dělá??“ zasměje se Migé a snaží se Aki z Villeho sundat
„co já vim asi se vožral ne??? Když to tak veme jsou tady nejmíň čtyři lahve vodky na hlavu.a to nepočítám víno šampáňo a becherovku…………..jo nesmím zapomenout ani na Jegermajstra- škyt- „začne se tlemit Lauri ale za chvíli je pod váhou usínajícího Pauliho stáhnut k zemi s výbuchem smíchu všech kolem
„hele neměli bysme Pauliho zvednout??? Co kdyby se z Lauriho stala placka??“podívá se na něj Antti
„no hele čéče hasi jo“zkoumá to Migé a votočí do sebe zbytek lahve vodky(co myslíte kolik jí tam bylo??? Dost)
„já bych řek že když jsou dvě hodiny ráno ještě by to spát nemělo“ probere se Jonne a extrémě vožrale do sebe nalije trochu vína které pak hned vyprskne
„fuj to sem nechtěl hoďte po mě někdo Jegřika!“ Antti aktivně po něm hodí Jegermajstra a kouká jak se ho Jonne snaží chytit když mu dopadne do klína
„no dvě hodiny?? To huš?? A to sme ještě nedopily to napravíme tak ještě jednou a naše teď už eh několikalété holky“ Antti si nemůže rychle vzpomenout kolik jim je a Nakki stále objímá Nat kotníky přičemž ucucává z nové lahve vodky a Nat už stěží stojí takže se sveze na zem ale kotníky jí Nakki furt drží
„řekl bych že teď neví nikdo kolik mu je“usměje se Migé
„já já to vim“ zvedne se Jonne ale hned zakopne a svalí se na zem
„no kolik ti je??“ podívá se na něj Antti a musí několikrát zamrkat aby poznal jestli je to Jonne nebo nějaká holka
„eh no“ začne si Jonne počítat na prstech a když se už rapidně přibližuje padesátce Natti ho zastaví a zdělánu že padesát mu fakt není(já totiž ani nevím kolik mu bylo při natáčení TMOOL)
„klid Jonneštu ono to bude dobrý“ usměje se na něj Aki který se k němu doplazil a teď na něj kouká zpoza brejlí který jsou mírně poliý vodkou jelikož se netrefil do pusy
„hele já –škyt- bych to zač-škyt-čal rozpo-škyt-uštět co vy na –škyt- to??“ zaškytá Ville po další hodině popíjení vodky tedy spíše jejího dopíjení protože z velké bedny o hraně 1m na 1m kde ty lahve byli naskládaný tak aby se jich tam vešlo co nejvíc a pár jich už bylo na místě(když sem si to tak počítala vyšlo mi že jich tam bylo nejmíň padesát hustý co??)už nezbyla ani jedna láhev a všude se váleli jen dopit lahve pytlíčky od snědených chipsů a podobných blbostí
„no jo asi jo“ pronese Migé a zvedne se a sehne se pro maximálně vožralé členy skupiny HIM jelikož on sám s Vilem ještě na mol nejsou tak se sem vrátí se silnějšími jedinci a dopijou to co tu zůstalo.Migé popadne Lilyho a Brutona a Ville se snaží popadnout Gase a dotáhnout ho do vyššího patra kde je i prostor na noční tedy spíše ranní pobyt v peřinách
Když Lauri uvidí Villeho odcházet s Gasem ….tedy spíše se pokusit od odchod s Gasem tak ho napadne probrat k životu Pauliho ať se s ním netahá
„Vole Pauli vstávej…………ukradli nám žrádlo!“snaží se Pauliho vzbudit s kladným výsledkem
„kterej hajzl mi vzal hamání?!“ ozve se Pauli a kouká jako čerstvě vyoranej medvěd při zimním spánku
„ale nic potřebuju dostat kluky a tebe do patra…………kluky tam nějako vodnesu ale tebe ne zvedni prdel a kul se nahoru“suměje se Lauri a zvedá na záda Akiho který jen trošku zachrní a pak sladce poví
„miláčku já vím že seš nadržená stejně jako já ale já su tak vožralej že s toho nic nebude“ a obejme Lauriho kolem krku
„to teda Aki, seš fakt vožralej až až………jdeme chrápale“ a táhne ho nahoru.Pauli se koukne na Eera cucajícího si palec pak ho vezme za tričko jako se nosej koťata za kůži a odtáhne ho nahoru
„hele sme tady zůstali jen my dva a zbytek bandy“ zasměje se Antti
„hovno zlato…….jsou tady ještě holky!“upozorní ho Nakki a chce se sebrat a jít pro svoji sestřenku v čemž mu zabrání Christian jenž se právě pokusil vstát ale skončil Nakkimu pod nohama
„vy ste blbci…….. Larry, Larry vole vstávej………Larry!!!“snaží se Antti vzbudit Larryho aby se nějako pozbírali a mohli nahoru
„Larry ukradnou ti cíga“zkusí Antti metodu Lauriho
„ne moje cigaretky kde jsou!!“ vystřelí Larry na nohy a rozhlíží se v čemž mu brání vlasy
„ty valo kdo zhasnul všechny světla?? Jak se mám dostat nahoru??“ snaží se přijít na to proč je tam taková tma
„Larry zkus si odhrnout vlasy z očí“ oznámí mu Nakki a zvedná Joneho…………žádná námaha že??? A hned na to ho předává Chrisovi
„vodnes ho nahoru zvládneš to a koupím ti růžovej lak na vlasy
„juuu díky!!“ a Chris už frčí nahoru s Jonnem na rameni
„Larry vem tady Jaye“ snaží se Nakki vytáhnout Jaye z podstolu kam se dostal za pomoci Villeho vtípků a alkoholu
„rozakz šéfe“ popadne Jaye za ruce a táhne ho nahoru po schodech tak že mu prdel drncá o schody
„no ajá si vezmu“ Nakki se natáhne směrem k sestřence ale Antti mu do náruče vrazí Tainu
„já beru Nathali“ hrdě pronese a vezme do náruče Nat která mu přijde snad ještě lehčí než Jonne….a nebo je to tím že Jonneho dlouho nenesl???....Nakkimu nezbyde nic jiného než Tainu pořádně chytnout a jít nahoru
„Nakki bratránku mě je šoufl“chytne se Nat Anttiho kolem krku v domění že je to Nakki
„No jasný ale teď si spočineš ráno dostaneš prášek a bude ti líp“ v klidu na ní promluví Antti a pak ji položí do jedný z přichystaných postelí
„a teď vod ní zlato“ pronese rozhodně Nakki a odstrčí Anttiho stranou načež si hezky přilehne k sestřence a ještě stihne po Anttim vrhnout pohled stylem....sáhneš na ni a seš mrtvej!..... takže se Antti v klidu svalí na poslední připravenou postel a ještě kontroluje kde kdo je…jak tak na to kouká Ville a Migé uvažují zda se sebrat a jít dolů dochlastat to a Jonne se mezitím probral a koumá kde to je…………………………jelikož ho Chris shodil kde se dalo a lehl kam se povedlo….tak se Jonne doplazí k nejbližší posteli shodí z ní snad tunu plyšáků a lehne si do peřin.
___________-
snažila jsem se to aspoň trošku zkontrolovat