World of Stories
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Hrátky osudu

Goto down 
AutorZpráva
Alessandra
Redaktor veterán
Redaktor veterán
Alessandra

Female
Poeet p?íspivku : 172
Záliby : Tanec, četba, The Sims2, přátelé, psaní
Registration date : 28. 08. 08

Hrátky osudu Empty
PříspěvekPředmět: Hrátky osudu   Hrátky osudu EmptyFri Aug 29, 2008 5:44 pm

Asi bych vás prvně měla seznámit s osobami které v příběhu účinkují

Jedná se o Finskou rockovou(glamrockouvou) skupinu Negative. Je to 6ti členná skupina která s v této době dost rapidně probojovává na celosvětovou scénu.
Všem ze skupiny je kolem 25 let až na Christiana a Nakkiho tem je asi o 3 roky víc

foto
Hrátky osudu Negative1033ub

jednotliví členi

Jonne: zpěvák a frontman skupiny. Vypadá tak trošku jako dívka, blond vlasy zhruba pod lopatky světloulinkatě modré oči a naprosto ženské rysy tváře. Rád nosí takové trošku ženské oblečení.

Chris(Sir Christus): jeden z kytaristů. Jeho záliba v růžových barvách je až nechutně nakažlivá. Jeho růžová kytara s černým nápisem Sir Christus je jeho miláčkem a nikdo na ni nesmí sáhnout. V této době ovšem Christian už nehraje se skupinou Negative údajně kvůli neshodám nepotvrzeně však kvůli drogám.netuším co z toho je fakt

Larry: nebo také Lauri. .....druhý kytarista. Vlasy má alá prolítl křovím...kudrnaté a věčně zacuchané...krycí název..Temelínek..........z prostého důvodu.........až budete chtít dýmové efekty zavolejte mu tolik kouže co vyprodukuje on za týden nevyprodukoval temelín za celou svou životnost

Antti: baskytarista který až nápadně odmítá zálibu kytaristy v růžových oděvech. Miluje své jasně červené dredy a je pyšný na svou vojenskou výchovu. Vidět ho na koncertech....tak ho vidíte jednou tady a pak tam..pobíhá jakoby měl za zadkem včely

Jay: bubeník který jednu dobu nosil dredíky a potom je nechal ostříhat. V celku vypracované tělo zajímavý pohled .......takový i dá se říct normální mužskej

Nakki: klávesák který není nijak zajímavý snad krom toho že jeho klávesy nosí nápis Snack bar 24 hour of day případně NakkiKiosky(nebo tak nějako) že by byl pán hezký se vlastně ani říct nedá

dále se příběhu zůčastní i další dvě skupiny
pro ty kdo neznají popíšu jen zlehka

The Rasmus : Lauri(zpěvák říká se mu i Lintu nosí havraní peří ve vlasech nebo bodlinky záleží na barvě Blond nebo černá) Eero( bysák skupiny klidný mladý muž s vlastní rodinkou) Aki (bubeník evidetně šílený a praštěný) Pauli(kytarista poměrně širších rozměrů......má rád jídlo)

HIM:kdo je nezná???dobře já je moc neznám ale jsou tu..........Ville(zpěvák) Lily(Linde), Gas Bruton,Migé

a tady je hned první díl postavy které jsou navíc jsou většinou smyšlené(pokud tam ovšem nejsou sourozenci Jonneho)

„Nat?? Jsi tady???“ rozhlídne se po perfektně uklizeném pokoji s jemně modrými stěnami a modrým nábytkem doplněným nádhernou závěsnou postelí v jednom z rohů s modročerným přehozem…….pokoj je naprosto bez chyby uklizen až na postel kde si jak je vidět Nat rozložila oblečení z kterého vybírala. I tmavě modrý koberec je bez jediného smítka.
„Jo jsem!! Jsem v koupelně“ ozve se jemný hlas a za chvíli z koupelny vyjde Tainina nejlepší kamarádka Nathali. Nat je stejně stará jako Taina jen o něco menší má po pás dlouhé zvlněné blond vlasy a oči tak zelené že i smaragd je proti nim matný. Nathaliin úsměv je zářivý plný lásky….a jak Tai s oblibou říká …záviděla by jí ho kterákoliv fotomodelka nebo herečka
„Ahoj Tai promiň trvá mi to“ usměje se Nat na Tainu
„eště že se aspoň omluvíš ale vrať se tam nemáš nalíčené druhé oko“zasměje se Taina a natočí Nat k velkému zrcadlu na vestavěné skříni.odpovědí jí je pouze Nathaliin smích a následné prásknutí dveřmi od koupelničky.Nat si běžela dodělat linku na levém oku protože to ještě vždy více zvýraznilo barvu očí
“no hurá“ přivítá ji Taina a konečně se holky obejmou na uvítanou
„tobě to taky často trvá…………ty ses nemalovala??“ prohlíží si Tainu Nathali
„No nějako ne napravíš to?? Ty to stejně umíš nejlíp“usměje se Taina a odpovědí jí je jen přistrčení židle a Nathaliin přehrabování v kosmetické tašce a po deseti minutkách je Taina nalíčená
„já padnu“ pronese když se na sebe podívá do zrcadla……celkově…černé vlasy černé linky uvnitř víček a kouřové stíny na puse lesk trošku pudru a k tomu černé šaty nad kolena s výstřihem k nim jak jinak než černé sandálky na nižším podpatku
„sluší ti to“ usměje se Nat a jde si taky najít botky které by jí ladili s oblečením ….černé tričko bez rukávů s výstřihem a vepředu je rudá růže obtočená hadem se smaragdovýma očima k tomu má červenou sukni taktéž zhruba nad kolena…obě dvě totiž ví co se nosit smí a co je přímo nehorázně v módě. Obě dvě jsou totiž modelky a už dostali i nabídky na fotomodeling
„sestřenko jdeme??“ozve se za dveřmi do Nathana pokoje
„co se říká bratránku??“ zeptá se Nat
„eh?? Ťapy ťap, ňufy ňuf , wrrr a wrraf???“ vzpomene si Natin bratránek na oblíbenou větičku sestřenky když byla ještě menší
„ne ťuk, ťuk vole“ rozesmeje se Nat a jde otevřít…….pak se obejme s bratránkem kterým není nikdo jiný než Janne Kokonen…..Přesněji Nakki z oblíbené skupiny obou dívek a když si ho Nat prohlídne připomene jí to natáčení TMOOL německé verze……….. a jen pískne…..pak se usměje a vzpomene si jak ráda říká té barvě co má Nakki na hlavě……..napodobenina hnědočervené
„vydrž jdu pro gel“ zasměje se a zapadne v koupelně
„Terve Nakki“ usměje se na něj Taina a Nakki neváhá a přivítá se s ní tak jako ostatně vždycky ……letmé polibky na obě tváře a velké obětí…to už se přiřítí Nat i s gelem a strčí Nakkiho na židli tak že ji málem převrhne
„to mi nedělej ženská bo se ti tady složím už tak mám na mále mám hezkou sestřenku a její kámoška je stejně krásná a já je mám pohlídat na jejich oslavě aby se jim nic nestalo“ směje se Nakki a čeká co mu na hlavě vytvoří jeho milovaná sestřenka
„drž kredenc Nakki kecá ti nádobí ……….a nech mě pracovat“ po dalších deseti minutách a čtyřech rozčesáváních vlasů má Nakki na hlavě stejný účes jako v klipu TMOOL
„a kam jdeme???“ptá se Taina pro upřesnění……
„to už je překvápko.tak jo máte menší oslavu.přece jenom je vám sedmnáct až vám bude osmnáct tak to bude mejdlo tohle je oslava…….otevře dveře sehne se pro badnu vodky a jde dolů po schodech
„Nakki?? Zlato co to neseš v tý bedně??“ podívá se na něj jeho milovaná tetička…manželka jeho strýčka tedy bráchy jeho táty………
„ale nějaký dekorace na oslavu neboj této dám na ně pozor.Nat bude zřejmě nocovat u mě …neboj nic víc než džus nedostane“ usměje se Nakki a je spokojen sám se sebou
„tak dobře zlato ale dej na ni bacha „ usměje se na něj Natina matka které je Nat tak podobná.Vlasy jednoznačně po ní oči má ale spíš po otcovi ale jinak celá matka
„tak Moi této“ pošle jí Nakki vzduchem pusu protože si stihne položit krabici a pak zamíří ke vchodovým dveřím
„Moi Nakki“ zamává mu a pohlédne na dceru
„Nat jako vždycky co nejméně alkoholu žádný tabáky a pokus se bez sexu“ usměje se na ni matka pohladí ji po tváři a zmizí v kuchyni jako němci v krytech
„Moi mami a neboj“ zasměje se Nat a kráčí v těsném závěsu za Nat
„Nashle paní Kokonenová“ zakřičí Taina a vypadne ze dveří hned je ale Nakkim pobídnuta do auta tak zapadne zase to stísněného prostoru hned nato si k ní přisedne Nat a jede se….po nějaké té chvilce jízdou přes Tampere se dostaví k neidentifikovatelnému šedivému objektu který dívky už moc dobře znají protože tam byli ne jednou …………zkušebna Negative………..když si teď zpětně vzpomínají na to jak to vypadalo předtím teď a když to zařizovali s klukama a cákali po sobě barvami takže každý potom šel domů barevnější než klaun bylo jim hodně do smíchu
„cože mi budem mít párty u vás ve zkušebně??“ podiví se Nat
„no jo no čekala něco jiného?? Počítám že po tý párky se bude to druhý patro hodit…..pamatuješ?? tys nás navedla ať tam uděláme nějaký pokoje pro případ mega mejdanů…………díky za to“ usměje se Nakki a vejde do neosvětlené chodbičky vedoucí k hlavnímu dějišti akce………“obýváčku“ před zkušebnou jako takovou……….no obýváček spíš obývák gigantických rozměrů
„rozsvítíš já jaksi nemůžu“ ozve se ve tmě Nakkiho hlas a jelikož je dívkám jasné že i ty dvě okna co tady byli jsou zakryté tak rozsvítí a v tu ránu je uzemní výkřik
„VŠECHNO NEJLEPŠÍ“ c podání hotového zboru zhruba 15-ti lidí (počítáme i barmana, který je přizván a vykřikl téže takže je jich 16)

tak doufám že sem vám moc nezamotala hlavičky a že to budete číst dál

případné otázky ráda zodpovím a projistotu přidávám i videoklip který je zmíněný v této kapitolce

https://www.youtube.com/watch?v=OJBUrLuk-i4
Návrat nahoru Goto down
Alessandra
Redaktor veterán
Redaktor veterán
Alessandra

Female

Hrátky osudu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hrátky osudu   Hrátky osudu EmptyFri Aug 29, 2008 11:06 pm

tak za pozitivní komenty jsem se rozhodla hodit ještě jeden dílek.........říkám už to mám delší dobu napsaný a je to i na českém fan foru skupiny Negative Laughing

Když se holky vzpamatovali z šoku snažili se rozpoznat osoby jenž jim tak krásně popřáli….barmana neznali znali dalších pět lidí osobně zbytek z vyprávění a televize
„ty krabe!! No to snad ne!“vyvalí ze sebe Taina
„Nakki to je to překvápko??“ podívá se Nat na bratránka
„no původně nás tady mělo být míň hlavně tady vo ty tři!“ ukáže na Anttiho,Villeho a Migého
„ale Nakkoušku nás nepozvat na dobrou vodku a na oslavu narozenin tvé až příliš hezké sestřenky by byl hřích nemyslíš??“ obejme ho Ville a sladce „zavrká“
„cos myslel tím až příliš hezké???“ naštve se Nakki
„no tím sem myslel že sem zatím nepochopil jak někdo tak hezkej může mít tebe za bratrance“ kejvne hlavou Ville a holky se začnou smát
„nespletla sem se ani nejsem slepá tohle je! Valo“ směje se Taina a rozhlíží se kdo tam je ještě…jak předpokládala Valo bez HIM by nebyl Valo……pak je tady celý NGT a kouká že tam je ještě Rasmus
„perkele tohle bude kalba“ prohlásí Antti a vezme Nakkimu bednu s vodkou a začne ji vyndávat na stůl ……načež barman kouká jak tele na nový vrata a s padésátou flaškou která je konečná má hubu někde na druhé straně světa
„jste si jisti že mě budete potřebovat?? Řekl bych že se nápoje ani mixovat nebudou“ujišťuje se barman
„no jo čéče..tak máš padla jdi tady na tu adresu ale až zejtra ráno….Tommi ti to zacvaká jako za celej večer“ zakření se Antti a otevře pár lahví vodky holkám nalije trošku do skleniček a zbytek rozdá klukům kolem ale v lahvích
„tak na oslavenkyně a na jejich krásných sedmnáct!!!!“rozlehne se budovou a potom už se jen pouští hudba a pije se hraje se flaška když dvě holky a na ně nějakejch 15 lidí………….hekzéé že??
„lidi-škyt- začíná-škyt- mi to –škyt-stoupat do hl-škyt-avy“zaškytá Nat a koukne na Tainu která už jen sedí a popíjí další skleničku přičemž je zřejmě huš na mol
„lol super ale moc toho nevydržíš sestřenko“ zaculí se na ni Nakki a chce ji obejmout..gravitace a alkohol udělají sví a Nakki sestřence objímá kotníky
„Ale Nakkísku tys taky moc nevydržel“ směje se mu Valo a klopne do sebe ještě „trochu“ z lahve načež se odporoučí taky k zemi protože na něj žuchne na mol vožralej Aki
„tyvoe co ten dělá??“ zasměje se Migé a snaží se Aki z Villeho sundat
„co já vim asi se vožral ne??? Když to tak veme jsou tady nejmíň čtyři lahve vodky na hlavu.a to nepočítám víno šampáňo a becherovku…………..jo nesmím zapomenout ani na Jegermajstra- škyt- „začne se tlemit Lauri ale za chvíli je pod váhou usínajícího Pauliho stáhnut k zemi s výbuchem smíchu všech kolem
„hele neměli bysme Pauliho zvednout??? Co kdyby se z Lauriho stala placka??“podívá se na něj Antti
„no hele čéče hasi jo“zkoumá to Migé a votočí do sebe zbytek lahve vodky(co myslíte kolik jí tam bylo??? Dost)
„já bych řek že když jsou dvě hodiny ráno ještě by to spát nemělo“ probere se Jonne a extrémě vožrale do sebe nalije trochu vína které pak hned vyprskne
„fuj to sem nechtěl hoďte po mě někdo Jegřika!“ Antti aktivně po něm hodí Jegermajstra a kouká jak se ho Jonne snaží chytit když mu dopadne do klína
„no dvě hodiny?? To huš?? A to sme ještě nedopily to napravíme tak ještě jednou a naše teď už eh několikalété holky“ Antti si nemůže rychle vzpomenout kolik jim je a Nakki stále objímá Nat kotníky přičemž ucucává z nové lahve vodky a Nat už stěží stojí takže se sveze na zem ale kotníky jí Nakki furt drží
„řekl bych že teď neví nikdo kolik mu je“usměje se Migé
„já já to vim“ zvedne se Jonne ale hned zakopne a svalí se na zem
„no kolik ti je??“ podívá se na něj Antti a musí několikrát zamrkat aby poznal jestli je to Jonne nebo nějaká holka
„eh no“ začne si Jonne počítat na prstech a když se už rapidně přibližuje padesátce Natti ho zastaví a zdělánu že padesát mu fakt není(já totiž ani nevím kolik mu bylo při natáčení TMOOL)
„klid Jonneštu ono to bude dobrý“ usměje se na něj Aki který se k němu doplazil a teď na něj kouká zpoza brejlí který jsou mírně poliý vodkou jelikož se netrefil do pusy
„hele já –škyt- bych to zač-škyt-čal rozpo-škyt-uštět co vy na –škyt- to??“ zaškytá Ville po další hodině popíjení vodky tedy spíše jejího dopíjení protože z velké bedny o hraně 1m na 1m kde ty lahve byli naskládaný tak aby se jich tam vešlo co nejvíc a pár jich už bylo na místě(když sem si to tak počítala vyšlo mi že jich tam bylo nejmíň padesát hustý co??)už nezbyla ani jedna láhev a všude se váleli jen dopit lahve pytlíčky od snědených chipsů a podobných blbostí
„no jo asi jo“ pronese Migé a zvedne se a sehne se pro maximálně vožralé členy skupiny HIM jelikož on sám s Vilem ještě na mol nejsou tak se sem vrátí se silnějšími jedinci a dopijou to co tu zůstalo.Migé popadne Lilyho a Brutona a Ville se snaží popadnout Gase a dotáhnout ho do vyššího patra kde je i prostor na noční tedy spíše ranní pobyt v peřinách

Když Lauri uvidí Villeho odcházet s Gasem ….tedy spíše se pokusit od odchod s Gasem tak ho napadne probrat k životu Pauliho ať se s ním netahá
„Vole Pauli vstávej…………ukradli nám žrádlo!“snaží se Pauliho vzbudit s kladným výsledkem
„kterej hajzl mi vzal hamání?!“ ozve se Pauli a kouká jako čerstvě vyoranej medvěd při zimním spánku
„ale nic potřebuju dostat kluky a tebe do patra…………kluky tam nějako vodnesu ale tebe ne zvedni prdel a kul se nahoru“suměje se Lauri a zvedá na záda Akiho který jen trošku zachrní a pak sladce poví
„miláčku já vím že seš nadržená stejně jako já ale já su tak vožralej že s toho nic nebude“ a obejme Lauriho kolem krku
„to teda Aki, seš fakt vožralej až až………jdeme chrápale“ a táhne ho nahoru.Pauli se koukne na Eera cucajícího si palec pak ho vezme za tričko jako se nosej koťata za kůži a odtáhne ho nahoru
„hele sme tady zůstali jen my dva a zbytek bandy“ zasměje se Antti
„hovno zlato…….jsou tady ještě holky!“upozorní ho Nakki a chce se sebrat a jít pro svoji sestřenku v čemž mu zabrání Christian jenž se právě pokusil vstát ale skončil Nakkimu pod nohama
„vy ste blbci…….. Larry, Larry vole vstávej………Larry!!!“snaží se Antti vzbudit Larryho aby se nějako pozbírali a mohli nahoru
„Larry ukradnou ti cíga“zkusí Antti metodu Lauriho
„ne moje cigaretky kde jsou!!“ vystřelí Larry na nohy a rozhlíží se v čemž mu brání vlasy
„ty valo kdo zhasnul všechny světla?? Jak se mám dostat nahoru??“ snaží se přijít na to proč je tam taková tma
„Larry zkus si odhrnout vlasy z očí“ oznámí mu Nakki a zvedná Joneho…………žádná námaha že??? A hned na to ho předává Chrisovi
„vodnes ho nahoru zvládneš to a koupím ti růžovej lak na vlasy
„juuu díky!!“ a Chris už frčí nahoru s Jonnem na rameni
„Larry vem tady Jaye“ snaží se Nakki vytáhnout Jaye z podstolu kam se dostal za pomoci Villeho vtípků a alkoholu
„rozakz šéfe“ popadne Jaye za ruce a táhne ho nahoru po schodech tak že mu prdel drncá o schody
„no ajá si vezmu“ Nakki se natáhne směrem k sestřence ale Antti mu do náruče vrazí Tainu
„já beru Nathali“ hrdě pronese a vezme do náruče Nat která mu přijde snad ještě lehčí než Jonne….a nebo je to tím že Jonneho dlouho nenesl???....Nakkimu nezbyde nic jiného než Tainu pořádně chytnout a jít nahoru
„Nakki bratránku mě je šoufl“chytne se Nat Anttiho kolem krku v domění že je to Nakki
„No jasný ale teď si spočineš ráno dostaneš prášek a bude ti líp“ v klidu na ní promluví Antti a pak ji položí do jedný z přichystaných postelí
„a teď vod ní zlato“ pronese rozhodně Nakki a odstrčí Anttiho stranou načež si hezky přilehne k sestřence a ještě stihne po Anttim vrhnout pohled stylem....sáhneš na ni a seš mrtvej!..... takže se Antti v klidu svalí na poslední připravenou postel a ještě kontroluje kde kdo je…jak tak na to kouká Ville a Migé uvažují zda se sebrat a jít dolů dochlastat to a Jonne se mezitím probral a koumá kde to je…………………………jelikož ho Chris shodil kde se dalo a lehl kam se povedlo….tak se Jonne doplazí k nejbližší posteli shodí z ní snad tunu plyšáků a lehne si do peřin.

___________-
snažila jsem se to aspoň trošku zkontrolovat
Návrat nahoru Goto down
Alessandra
Redaktor veterán
Redaktor veterán
Alessandra

Female

Hrátky osudu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hrátky osudu   Hrátky osudu EmptySat Aug 30, 2008 8:04 pm

Tááááák sem si řekla že si nechám okomentovat ještě další dílečky............tak uvidíme

Vstáváme
Ráno tedy spíše v poledne se to tam už decentně probouzí.......Nakki, Antti, Chris, Ville a Migé ,který mimochodem už dole řádí jak hurikán jsou už vzhůru………………..a nahoře se to začíná „hezky“ probouzet což Ville sleduje s pobaveným výrazem
„Ty Valo!!!“zaskučí Jonne
„Ano zlato??“ pronese Ville sladce a usrkne z kafe
„ne……….a nebo jo………..dáš mi napít????potřebuju kafe“skučí Jonne
„Ale, ale copak???“usmívá se Ville když přesně ví co Jonnemu je
„co sem komu udělal??“ zaúpí Jonne znova když se na sebe koukne do zrcadla………..tužka na oči rozmázlá ve velkejch kruzích kolem očí…..vlasy stojící snad na všechny světový strany a zmučenej výraz ve tváři……to vidí Jonne…Ville má ještě možnost vidět úžasně zmuchlaný tričko a bouli v rozkroku Jonneho krásných bílích kalhot
„Copak pan King Kong zlobí???“ usměje se Ville a podává Jonnemu svůj hrníček s kafem
„Ne pan King Kong se včera oženil a dnes už bydlí i s paní King Kongovou“Zaskučí Jonne a pořádně se napije načež mále poprská Villeho
„Copak slečně nechutná neslazený kafe???“usměje se Ville a veme si od Jonneho hrnek zpátky
„Ne …………..Anttíku!!!!!“ úpí Jonne jak sele na porážce a Antti se málem přizabije na schodech
„Ano Jonnešku???“ pronese a dřepne si u postele teda jestli se to dá postelí nazvat
„uvaříš mi kafíčko…takový to tvojský ne to hnusný co má tady ten“ podívá se na něj rozmazanej Jonne
„už jdu neboj“ pak si vzpomíná kdo všecko by měl eště ležet a vypočítá si že jich je eště dost….když dorazí ke schodům a šlápne si na tkaničku a pak chce jít dolů tak si jednoznačně rozbije hubu……………….teda rozbije…………………sjede schody po břiše
„Antti seš mrtvej???“ Valo si klekne na kraj schodu a kouká na Anttiho dolů jakoby Antti ležel na dně nějaký propasti
„JO Valo“ zaskučí Antti a sbírá se ze země
„ale tam má bejt vole ne Valo“ sanží se Ville uvést Anttiho na správnou cestu z filmu Kokosi na sněhu
„já vím ale Valo je hezčí……..navíc tebe už sem volem tituloval tolikrát že většího na světě nenajdu berňásku“ usměje se Antti a odkráčí do kuchyně vařit kafe
„Antti Atamilo jsi mrtvý muž“ zakleje Ville potichu a začne uskutečňovat svůj „dábelský“ plán
„Kdo je vzhůru???............Kurvá!!!!“Antti opatrně nese tác s kafíčkama a přitom se málem zabije o nastraženou past v podobě peřin stolku židle a postele s znovu spícím Jonnem
„Kde???“ vyskočí Ville na nohy při slově Kurva a začne se pohotově rozhlížet přičemž nasadí svůdný úsměv a ladně rozhodí rozepínání košile
„Valo ty seš Pakoň“ rozzuří se Antti
„neříká se pakoš???“ zeptá se Jonne nevině který se při výkřiku kurva taky probral…….když si všimne tácu s kávou nad svým tenoučkým tělem snaží se dostat z jeho dosahu
„Antti já to kafe chci pít ne se v něm koupat“ piští a sune se dál jelikož Antti se právě pokusil udělat krok na postel a mírně zavrávoral
„Nakki!!!!“ozve se z jednoho z nehorázných chumlů peřin dívčí hlas značně zničen včerejším mejdanem
„Nat!!!“kolem Anttiho se prožene Nakki a po cestě mu vezme jedno kafe a doskočí k chumlu peřin z něhož se chvíli na to vynoří blonďatá rozcuchaná hlavička s rovněž jako u jiného rozmazanou černou tužkou kolem očí
„Nakkísku mě je špatně“ zaskučí Nat a Nakki jí podává hrnek a prášek
„na tady todlencto spolkni a tohle vypij a bude ti líp." Nat se napije a zapije prášek
„to je silný kafe to by vzbudilo i slona……….a ne jednoho“ pousměje se Nat a stočí se Nakkimu do náruče….Mezitím se Anttimu povede překonat posterikádu (postel+barikáda)jak to vtipně nazval světluška Valo
„Antti miluju tě“ zajásá Jonne když obdrží kafe
„Jonne omez tu růžovou a budu tě taky milovat“ usměje se Antti a rozdává postupně kafíčka dokud mu na tácku nezůstane 5 hrnků……….
„ehm pro koho je to kafe???“ rozhlíží se s jedním šálkem v ruce
„vole valo kruva moje hlava“ ozve se zpod jedný postele a Antti k ní klekne
„vojíne, vojíne hlaste příjem kdo tam???“zaťuká Antti na rám postele
„tady Taina Ketonem hlásím se kdo na druhým konci drátu???“ ozve se zpod postele a hned na to se vynoří dvě jemné ruce s pěstěnými černě nalakovanými nehty
„Antti Anatomy Atamila hlásím příjem …………..chceš kafe??“ Antti Taině pomáhá ven zpod postele a přitom zjišťuje jestli je celá
„ jo to by bodlo……………….kurde dyť to by povalilo i dinosaura“ zaúpí Taina ale vděčně vypije nabídnutý hrnek kafe
„no vzhledem k tomu že ta pixla byla plná do půlky a teď je prázdná“ usměje se Chris a ukáže zhruba 5 kilovou pixlu na kafe která je fakt úplně prázdná
„Antti ty ses překonal!“ vypískne Jay a usrkává kafe
„jak překonal? To tam toho dal víc????“ podívá se na něj už probraná Taina
„ne dnes toho dal míň když si to zpočítáš leží nás tady dost………….já, ty, Nat, Jonne, Bruton, Gas, Lily, Lauri, Aki, Eero a Pauli….to je celkově…..“snaží se Jay počítat
„nepočítej nebo si ublížíš“ pronese starostlivě Chris a hodí pixly od kafe někam dolů ze schodů směrem za sebe
„Au kterej kretén!!!!!“ozve se zezdola nasraný hlas Migého
„Migé miláčku to růžový pako ti ublížilo???“vrhne se Ville směrem dolů ze schodů….ovšem zapomene na posterikádu a jeho pokus o ladné seběhnutí schodů skoční leteckým dnem.
„Ville já myslel že až redbull ti dá křídla a tak sem ti ho koupil a ty lítáš i bez něj“ kouká Migé na Villeho v divném propletenci končetin
„moje ruka, moje záda, moje krásná prdelka, moje, moje moje, moje játra........moje slezina“ Ville si právě vzpomene na nějaký z filmečků a pořádně skuhrá co to dá……když ho ale Migé rozmotá, zjišťuje co ho bolí ve skutečnosti
„moje krásná tetovaná ručička!!!!“ zaskučí a chytne se za levou packu
„jedem do špitálu“ zavelí Migé doběhne pro zbytek skupiny která sice už stojí pevně na nohou ale i tak má téměř letecký den když je Migé hází do auta
„super……..sand mu nic nebude“ usměje se Chris……….a pak se rozhlídne
„kde je můj milovaný malinkatý černopérovlasý zpěváček???“ zaskučí Jonne jenž se taky rozhlížel po osazenstvu již delší dobu
„Jonne tadý!!!“ otevřou se dveře do provizorní koupelny a odtad se vypotácí Lauri kterého chvilku n to zalehne Pauli a přez ně Ladně přejde Aki který se chvilku nato natáhne před nima.jediný kdo se nehrabe ven je Eero
„jau Pauli ty prase jedno slez ze mě nebo mě rozdrtíš!“zaskučí Lauri a Pauli se nějakým zázrakem zvedne na nohy
„co ste tam dělali???“ kouká na ně Jonne
„no odpočívali ten blbec totiž zahnul jako u Vala doma směr ložnice víš“ ukáže Lauri na Pauliho
„a já šel automaticky za ním“ zaculí se když po něm Pauli hodí polštář se slovy
„měl si dávat bacha ne???“ a pak letí eště i Aki kterého Pauli hodil fakt jen omylem…………Akiho krásný let se zastaví přesně na posterikádu a Aki sladce zamručí
„takhle se mi to líbí“ a usne...............
Když se po dalších dvouch hodinách skupiny dohodnou že by se měli najíst ............objednají si pizzy.Klidný brzkovečerní pozdní oběd však naruší nemilá zpráva
"Nat to nemyslíš vážně že ne"z kuchyňky se ozve Nakkiho zděšený výkřik
"Nakki co se děje??"nakoukne tam Antti
"Nat......Nat....ona..to" koktá Nakki
"Co se děje Nat???"Antti se vyděsí a nat kolem něj projde se sklopenou hlavou směrem do obýváku kde tou dobou sedí celá banda lidí
"Víte....já..........musím na konci prázdnin odjet...........studovat do Frnacie........a pak...........známej tam má modelingovou agenturu..budu tam chvíli dělat modelku.........ani nevím jak dlouho" poslední slova jen špitne
"Ale svět se nehroutí za rok se zpátky"usměje se Jay který poslední slova přeslechl stejně jako všichni
"Právě že ne Nat tam jede na dobu neurčito!"zaskučí Nakki
"to nejde!!!"vykřikne Jonne a vyskočí přičemž ze sebe shodí Lauriho a Christiana kteří si o něj opřeli svoje hlavičky přičemž Laurimu trvalo dobrejch patnáct minut než upravil pírka aby si mohl lehnout
"právě že jo a navíc budu na internátě odkad budu mít povolenou pouze rodinnou návštěvu...nesnáším Francii!!!"zaskučí Nat a taina ji obejme
"budeš mi chybět.....proč si mi to neřekla dřív??" Taina nemá daleko k pláči
"Notak Tai mám ještě měsíc a deset dnů já nehodlám brečet a sedět na zadku chci si to užít s přáteli" pustí Tainu a rozhodí ruce na náznak přátelství se všemi přítomnými a všichni se jak na povel zvednou a jde se hromadně opbjímat
"heh teletubies jsou proti nám troškaři"zasměje se Aki ale za chváíli je umlčen a tisknut ke skupince taky teda skupince grupě(přitom mě napatl jen grupáč )
"hele jedem turné.co když zaskočíme i do Paříže??" podívá se na ni Jonne a čeká co z Nat vypadne
"no to si nenechám ujít"usměje se Nat a vzpomene si na doživotní potvrzení o možnosti volných lístků v podání Nakkiho zásobárny

doufám že tady fakt taky nebude chyb.........no tak co vy na to???......ještě toho je vcelku dost :-D
Návrat nahoru Goto down
Alessandra
Redaktor veterán
Redaktor veterán
Alessandra

Female

Hrátky osudu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hrátky osudu   Hrátky osudu EmptyTue Sep 02, 2008 4:38 pm

tak sem se rozhodla hodit dalš dílet zase překontrolovanej ale nezaručuju že dobře Laughing
„Nat a ty bys měla taky domů jinak mě moje milovaná tetička odkrádluje“ zasměje se Nakki.Společně doprovodí domů nejdřív Tainu a pak jdou rovnou k Nat……………Měsíc a deset dnů uteklo jako voda…………NGT se rozhodli pro Tainu udělat nezapomenutelné prázdniny jelikož měli zrovna pauzu v nahrávání i koncertech….při těchto prázdninách se Nat velice sblížila se všemi členy NGT s jedním ale nejvíce…………Odlet se nenávratně přibližuje a tourbus skupiny Negative zastavil před vilou ve které bydlí Nat…….Když se Nat dostane dovnitř zjistí že v busu už jsou všechny tři skupiny i její nejlepší kamarádka Taina.Ville měl svou krásnou tetovanou pacičku stále v sádře ale mají mu ji sundat brzo………když je někdo šikovný a jen co mu sundají sádru tak si tu ruku praští a zlomí znova tak není čemu se divit.
„Tak Nat vzhůru novým zážitkům“snaží se jí Aki pozvednout náladu když se na letišti všichni dostanou z busu
„jste milí že jste přijeli moc vám děkuju všem.budete mi chybět“Nat stěží zadržuje slzy ale to co nastane potom…………slzy jí stékají po tvářích v nezadržitelných potůčcích když zjišťuje e od kamarádů dostane dárky…………TR Nat darují černý baret který se momentálně hodně nosí v Paříži a stříbrný řetízek s křížkem od HIM dostane Cestovní batoh nebo lépe vak se znakem HIM a podpisy všech členou bílou nesmyvatelnou lihovkou a od NGT od každého člena něco………….Jonne jí dal své oblíbené šátky na mikrofon…Chris obětoval své růžové kalhoty, Jay jí dal paličky které měl na koncertě když je Nakki seznámil….Larry jí dal vzácný dar…když Nat nekouří obdržela jeho nejoblíbenější cigarety….Nakki jí dal jak jinak láhev Finské vodky a od Anttiho jeho milovanou kytaru i s pouzdrem kterou nejdříve chtěla odmítnout ale Antti se nedal odbít…….Pak se s pláčem vrhla bratránkovi kolem krku a zbytek se prostě přidal a nevšímali si lidí kteří na ně divně koukali ale všem to bylo jedno……………všichni do jednoho se pak dá se říct rozbrečeli Taina s Nat naplno ale klukům jen tekly slzy které dál prostě nedokázali zadržet…..když nad tím tak přemýšleli s Nat zažili spoustu krásných okamžiků ať se jednalo o koncerty pokoncertové mejdany nebo jen takové neplánované večírky………………Nat doletělě do Paříže hned si ji vyzvedli ze školy a převezly na ………u nás bychom řekli internát …tam to spíše vypadalo jako hotel ale ani tak to Nat nezabránilo v tom aby se prvních pár měsíců cítila sklíčeně………..až později si trochu užívala…………..když se ubytovala zjistila že má dvoupatrovou postel přičemž horní patro bylo necelý metr od stropu………….a ten měl asi tři a půl metru a dolní patro bylo uzpůsobeno jako menší gauč na něj položila pouzdro s kytarou a vyložila si věci do poliček na noční stolek potom položila Jonneho šátky vodku od Nakkiho Jayovi paličky Larryho cigarety a Chrisovi kalhoty zavěsila do skříně na zvlášť ramínko. Potom se rozhodla že si trošku pomůže aby se odreagovala a že si zahraje na kytaru od Anttiho……otevřela pouzdro a mezi strunami byla připevněná malá obálka.Když ji otevřela nestačila se divit uvnitř byl krátký dopis

„I když jsi odletěla tak daleko věř, že mé srdce letělo s tebou a letělo by i na konec nekonečného vesmíru………doufám že to chápeš a že u toho nebrečíš jak tě znám jsi toho schopná……………Navždy tvůj milující Antti

Když to četla brečela, když to četla jakoby u ní stál držel ji za ramena a jemně jí tyto slova šeptal do ucha a přitom jí pomalu líbal do vlasů……………lehla si na gauč a dala breku volný průcod brečela dlouho dá se říct až do vyčerpání ale za celou tu dobu nepřestala objímat dárek od Anttiho…………………………………………Neuběhl ani rok a její nejlepší kámoška jí volala celá nadšená že chodí s Anttim……………..Nat to málem nerozdýchala……………sice Anttimu odpověděla na dopis…………ale jak znala poštu buď mu to nepřišlo a nebo to přišlo se značným spožděním…..netušila však že mu dopis sice dorazil ale Taina byla ta která dopis ležící na stole ve zkušebně mířený Anttimu přečetla a roztrhala a napsala něco jiného…………….Když NGT přijeli do Paříže Nat na koncert šla jak jinak ale Anttimu nevěnovala ani jeden pohled po koncertě se dostala dozadu ale mluvila pouze s Nakkim a šla zpět…………………nucená doba studia skončila a Nat nastoupila jako modelka……to ale neuniklo bratranci z třetího kolena od její matky, Richardovi, a tak se rozhodl že její pobyt rapidně zkrátí………koupil jí letenku a dal jí ji k devatenáctinám…na konci prázdnin čekala na své letadlo s Richardem a když se rozloučila odletěla……..to netušila že když zrovna byla ve vzduchu Richard se dozvěděl něco co měla vědět i ona………..když někoho milujete nemůžete zapomenout o to těžší to je pokud ho vidíte v náručí jiné……na Nat cekala celá skupina NGt…neviděla pouze jednu osobu..Nakkiho
„Nat!!!!“Nakki se k ní rozeběhl hned jak ji uviděl ze svého stanoviště u druhého východu…….Nat pustila kufr na něj položila kytaru shodila ze zad vak od HIM a vrhla se bratránkovi do náruče
„Nakki ani nevíš jak se mi stýskalo“dá mu pusu na tvář a pak se podobně tedy pusou na tvář přivítá i se zbytkem až na Anttiho kterého když vyrazí proti ní aby ji objal obejde bez povšimnutí a jde za Nakkim do busu.když tam dojde Nat si všimne že pláče oči má zarudlé ………..pak si uvědomí že Jonne a Chris na sobě měli nepřirozeně moc černé.
„Nakki co se děje“podívá se na něj Nat
„Nat yt to asi nevíš..ale ……….“Nakki nezvládá říct ani slovo jen tak sedí a kouká na ni
„Janne Kokkonene okamžitě mi mladý muži řekněte co se děje nebo budu žalovat..svému tatínkovi“vzpomene si jak oslovovala její matka Nakkiho když byli mladší a on něco o Nat zapíral……..a jako ona vždy když jí něco nechtěl dovolit slibovala že bude žalovat
„Už ne.už nebudeš žalovat“Nakki si položil hlavu do dlaní
„myslíš že bych to nezvládla??“usměje se
„ne Nat…..už není komu………………není komu………….tví rodiče…….můj strejda s tetou………..oni jsou…..mrtví“Nakki se zajíkl pláčem
„Nakki že si ze mě děláš jenom srandu…………….ne…..ne..ne.ne,ne a ne!!!!!Mami!!Tati!!!!!!!“Nat se v slzách zhroutí k zemi.
Nakki si v tu chvíli vzpomene na strašný pohled na Nat když jako malá ležela ve špitále protože jí selhávalo srdce a plíce při větším návalu pláče.
„proboha Nat uklidni se prosím!!!“vrhne se k ní když s hrůzou zjistí že jeho milovaná sestřenka nepopadá dech
„Nat prosím uklidni se………..princezničko“obejme Nat a pevně si ji přitiskne k sobě a ta se mu schoulí do náruče a konečně začne trošku normálněji dýchat
„Na – na – Nakki p – proč???*vzlyk*proč o – oni???“Nat vzlyká a celé se chvěje
„Nevím Nat nevím“Nakki jí dá pusu do vlasů a eště pevněji ji obejme a přitom si vzpomene když byli menší………..teda menší byli hodně malí a Nat čekala až se maminka vrátí i s tatínkem a jejím malinkým bráškou který se měl nedávno narodit ale vrátili se bez něj, on se narodil mrtvý……..Nakki pak seděl s Nat v jednom pokoji tři hodiny dokud pro něj nepřišli.a takhle ji k sobě tiskl
„Nakki co budu dělat……………takovej velkej barák já ho sama stejně mít nemůžu podmínkou je že ho bude vlastnit dvojice protože to bylo dědictví pamatuješ chlap co tam bydlel byl divnej ale měl mamku rád a dal jí ten barák jako svatební dar a poslední vůlí bylo aby v něm bydlela vždy dvojice lidí a já vůbec nevím co teď Antti mě nemiluje a já nikoho jiného nechtěla“zase se rozbrečí
„Nat barák je na nás dva na mě a na tebe……….nechal sem to tak napsat.to víš trocha peněz dokáže vše“usměje se a Nat se konečně uklidní a do busu nastoupí víc lidí a jede se pryč……………….plynul den za dnem týden za týdnem měsíc po měsíci až se u Nat a Nakkiho pořádala mega vánoční oslava která se měla protáhnout až do Silvestra znáte to dárky chlast, chlast, chlast ohňostroj chlast a samo sebou spoustu žrádla a zase chlast………mejdan na vánoce byl nepřekonatelný a zvláštní......uprostřed noci už téměř nikdo nevěděl co dělá a podobně........před mejdanem se z Tainy a Nat staly zase kamarádky.....

no jo no příště už to trošku nabere grády Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Alessandra
Redaktor veterán
Redaktor veterán
Alessandra

Female

Hrátky osudu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hrátky osudu   Hrátky osudu EmptyTue Apr 14, 2009 8:32 pm

tak se po dlouhé době opět hlásím

jednou dlouho po Vánocích………..dobře až tak dlouho ne necelej měsíc
„Nat!!!“Taina zakřičí jako kdysi vzpomene si jak jí vždycky přišla otevřít Nathaliina Matka většinou v kuchařské zástěře nebo připravená někam odejít když šli holky spolu koukat vide a telku……otevřeli se dveře a Taina si na chvíli pomyslela že se nic nestalo že jí otevřela Nat máma ale pak se probudila do reality
„jsi tolik podobná své mámě“usměje se na ni a přesto že je to půl roku vrhne se k Nat a pevně ji obejme
„já vím říká mi to i teta se strejdou“usměje se Nat a snaží se zabránit slzám aby jí zničily perfektní nalíčení
„tak jdem“usměje se znova a prohlídne si Tainu
„měli jsme zase jednou tejný nápad“obě dívky jsou v bílo černé kombinaci…..Nat má černou sukni bílé kozačky a bilý kabát a Taina přesně obráceně
„jdu vstříc pravdě“posmutní Taina
„Ale Tai třeba je to jinak a on tě miluje“snaží se ji Nat uklidnit……když dojdou k hale kde NGT dnes večer hrají tak se pomocí průkazek od kluků dostanou až k nim
„terve dámy.“zaculí se Jonne a prohrábne vlasy
„terve……….Jonne!!! kam si dal dredíky?????“vykulí oči Nat
„sme se neviděli skoro měsíc a navíc to nějakou změnu chtělo“zaculí se Jonne a Nat si ho prohlídne Jonne má na sobě těsné světlé džíny a černý kabát po kolena který je nebezpečně rozepnutý po celé délce……………výsledek nebezpečný sexy vzhled
„Nat!!!“do místnosti se vřítí Nakki a začne Nat mocně objímat
„Nakki neviděli jsem se týden a vítáš mě jako bych vstala z mrtvých“směje se Nat
„hej hou hej hou“ pochoduje do místnosti vysmátý Chris
„růžový trpaslíci jdou“ za ním přijde vytlemenej Antti a na hlavě má Chrisův šátek jak jinak než růžové barvy
„Anttíků!!!“vypískne Jonne a chce se po Anttim vrhnout ale je zadržen Nathali zatímco se k Anttimu přitočí Taina a vede ho bokem
„eee?? Antti???“ v dalším proslovu Jonneho zabrzdí ruka Nat
„nech je něco musí vyřešit jen oni dva“ Jonne přikývne a Nat ho pustí………..dál už to neřeší až když se Nat rozhodne něco prohlásit
„já bych něco chtěla….“ a od vedle se ozve rána a strašný křik
„Taino!!“Nat vyběhne tak rychle jak jí to podpatky dovolí a nalítne do koupelny kousek od místnosti kde trčela skupina.Nat se rozhodne rychle hádku ukončit a odvádí Tainu která už brečí vzteky
„Nat on se semnou rozchází“skučí Taina
„noták to bude dobrý….uvidíš“usměje se Nat a vede Tainu do sálu kde jim securiťáci pomůžou přes zábradlí
„nebude to dobrý od tý doby co ses vrátila je jinej furt mluví jak ti Francie prospěla jak vybraně se chováš jak si vyrostla do krásy a takový ty žvásty“Taině je už zase od breku
„Tak víš co užij si koncert ať Antti vidí o co přichází jsi krásná holka kluci se o tebe poperou………pojedem spolu do Francie“usměje se na ni Nat……….obě si náramně užijí koncert zpívají z plných plic až skoro nemluvily a pak se pro ně Nakki a Jonne natáhli a vzali je sebou do zákulisí což byla osudová chyba………Antti když uviděl Nat měl chuť chytnout ji a říct ji jak moc ji miluje a zulíbat ji……….jen co uviděl Tainu přešlo ho to
„Antti lásko já tě miluju takhle mi nesmíš ublížit“zaskučí Taina a od dveří přešla kousek před Anttiho a přitom se mu dívala do černě namalovaných očí
„Taino dobře víš kdo za to může“řekne Antti v klidu
„kdo! Snad nemyslíš mě!“vyštěkne Taina
„kdo jinej? Kdo mi celý roky mlátil o hlavu to že láska mého života ani neodepsala aže se určitě ve Francii zamilovala?“ tak a bylo to venku
„Antti ale já psala a nedostala sem ani jednu odpověď“ dusila v sobě vztek jako celý ty roky
„Já nedostal ani jeden“řekl Antti mírným tónem
„jak nedostal já ti je všecky nechával ve zkušebně to Taina ti je většinou brávala domů
„Taino!!! Kde jsou odpisy od Nat Anttimu i ty od Anttiho pro Nat!!“vykřikne Larry a Taina se jen mile zaculí a z pod kabátu vytáhne malej revolver
„Tai!!“Nat k ní udělá dva kroky ale najednou hlaveň míří na ni
„nikdo ani hnout nebo střelím“ prohlásí Taina
„Ne přestaň“vykřikne Nakki i Antti najednou a Taina přenáší svou pozornost na Anttiho
„Notak zlato nečum jako bacil do lékárny“mile se na něj usměje
„Řekni mi že mě miluješ, že si mě vezmeš, že budem šťastní a budem mít kupu dětí. A já za odměnu odloží zbraň“navrhne Taina sebejistě
„to mě radši zabij!!!“vykřikne Antti a postaví se mírně rozkročmo a roztáhne ruce
„si přijdu jako v telenovele“ zašeptá Chris a muchlá v ruce šátek co měl nedávno Antti na hlavince
„jak chceš miluji tě“ zasměje se Taina a i přesto se jí po tváři skutálí slza………..Taina se nasupeně podívá na Anttiho a pak pomalu mačká spoušť přičemž přivírá oči..nikdy nebyla dost odvážná aby viděla krev…………..pak se ozve výstřel doprovázený zděšeným výkřikem spíše dívčím vypísknutím a sborovým zařváním prostého jednoduchého slova NE v podání zbylých přítomných
„proboha doktora vyběhne na chodbu Larry ………v místnosti je slyšet tiché vzlykání a uprostřed hloučku se na zemi válí Antti a Nat………kolem je dost krve………
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Hrátky osudu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hrátky osudu   Hrátky osudu Empty

Návrat nahoru Goto down

Hrátky osudu
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
World of Stories :: Literární tvorba :: Redaktor veterán :: Alessandra-
Přejdi na: