| Rady začátečníkům | |
|
+4Herynka PreviousNight~ Ragnarok Nicol 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Nicol Admin
Poeet p?íspivku : 485 Age : 38 Bydliště : v říši snů Záliby : cestování, četba, tvůrčí psaní Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Rady začátečníkům Mon Sep 01, 2008 4:55 pm | |
| Co se týče grafiky jsem naprostý začátečník, ale ráda bych se v této oblasti zdokonalila. Našel by se mezi Vámi někdo, kdo by byl ochoten mi pomoci? Poradíte, který program je na úpravu fotek a obrázků nejlepší? A hlavně, který se dá stáhnout zdarma? Předem děkuji za odpovědi. | |
|
| |
Ragnarok Redaktor veterán
Poeet p?íspivku : 203 Age : 36 Bydliště : Doma. Zaměstnání : Nezákonné. Registration date : 31. 08. 08
| Předmět: Re: Rady začátečníkům Mon Sep 01, 2008 5:57 pm | |
| | |
|
| |
Nicol Admin
Poeet p?íspivku : 485 Age : 38 Bydliště : v říši snů Záliby : cestování, četba, tvůrčí psaní Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Rady začátečníkům Mon Sep 01, 2008 6:00 pm | |
| Moc děkuji. Zkusím na něj mrknout. Ještě sehnat nějaký dobrý návod...
A jen tak mimochodem. Nenašel by se tu nějaký nudou se soužící grafik s trpělivostí? Měla bych hromadu obrázků k předělání. Díky za pomoc. | |
|
| |
PreviousNight~ Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 94 Age : 32 Bydliště : In Disgusting Paradise Registration date : 28. 08. 08
| Předmět: Re: Rady začátečníkům Mon Sep 08, 2008 12:08 am | |
| já osobně začínala s Photofiltre nemůžu si stěžovat:) teď jsem přešla na Adobe CS2,do kterýho jsem si stáhla i češtinu takže naprosto bezva:) | |
|
| |
Nicol Admin
| Předmět: Re: Rady začátečníkům Mon Sep 08, 2008 12:13 am | |
| | |
|
| |
Herynka Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 27 Age : 30 Bydliště : Most (SZ Čechy) Záliby : Golf a WoW Registration date : 30. 08. 08
| Předmět: Re: Rady začátečníkům Mon Sep 15, 2008 9:25 pm | |
| Stáhla jsem si Photoshop CS2 kompletně v češtině a myslím, že je to největší chyba, jakou jsem kdy udělala, protože kompletně všechny tutorialy jsou v angličtině ... | |
|
| |
Enamorandos Admin
Poeet p?íspivku : 476 Age : 38 Záliby : Psaní, hudba, čtení, fotografování, grafika Zaměstnání : studentka Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Rady začátečníkům Tue Sep 16, 2008 3:09 pm | |
| Musíš trénovat a časem na to přijdeš. Jinak PreviousNight dávala dobrou stránku na návody. http://www.tutorials.cz/A kdyby ti něco nešlo, stačí se zeptat. Já už s ním dělám docela dlouho, tak třeba bych ti byla schopná poradit. | |
|
| |
Oli Luštitel abecedy
Poeet p?íspivku : 198 Age : 31 Bydliště : U počítače Záliby : Notebook, chození se psy, malování a moje nejlepší přátelé Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Rady začátečníkům Thu Sep 18, 2008 5:19 pm | |
| Chtěla bych se zeptat, jaký program z těch, které nabízí je nejlepší Děkuji za každou odpověd | |
|
| |
Enamorandos Admin
Poeet p?íspivku : 476 Age : 38 Záliby : Psaní, hudba, čtení, fotografování, grafika Zaměstnání : studentka Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Rady začátečníkům Thu Sep 18, 2008 5:33 pm | |
| Já osobně dělám ve photoshopu a jsem s ním moc spokojená. Ale z těch zadarmo si myslím, že je nejlepší Photo Filtre, můj osobní názor. Zkoušela jsem i gimp, ale ten mi moc nesedl... | |
|
| |
PreviousNight~ Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 94 Age : 32 Bydliště : In Disgusting Paradise Registration date : 28. 08. 08
| |
| |
Oli Luštitel abecedy
Poeet p?íspivku : 198 Age : 31 Bydliště : U počítače Záliby : Notebook, chození se psy, malování a moje nejlepší přátelé Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Rady začátečníkům Thu Sep 18, 2008 8:00 pm | |
| Moc děkuji Velice ste mi pomohly, holky | |
|
| |
Enamorandos Admin
| Předmět: Re: Rady začátečníkům Fri Sep 19, 2008 9:17 am | |
| | |
|
| |
DoM!sHeK Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 28. 03. 09
| Předmět: Jak na gimp??? Sat Mar 28, 2009 5:20 pm | |
| Ahoj,mohli by jste mi prosím někdo napsat stručný jednoduchý návod jak se pracuje s gimpem????moc vás prosím | |
|
| |
Enamorandos Admin
| Předmět: Re: Rady začátečníkům Sat Mar 28, 2009 10:56 pm | |
| Já ho kdysi měla, ale nebyla jsem s ním moc spokojená, tak jsem ho nakonec smazala. Možná někdo jiný... Bylo by ale asi lepší, kdyby jsi napsal nějakou konkrétní věc, se kterou si nevíš rady. | |
|
| |
Liona Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 80 Age : 46 Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Rady začátečníkům Sun Mar 29, 2009 12:14 am | |
| - PreviousNight~ napsal:
- já osobně začínala s Photofiltre nemůžu si stěžovat:) teď jsem přešla na Adobe CS2,do kterýho jsem si stáhla i češtinu takže naprosto bezva:)
Tak tohle mám taky i když ho momentálně nepoužívám. Ale je to dobrý. | |
|
| |
Nicol Admin
| Předmět: Re: Rady začátečníkům Sun Mar 29, 2009 1:05 am | |
| Ahoj, DoM!sHeKu. Nejdřív bych tě chtěla přivítat mezi námi. Snad se ti tu bude líbit. Co se týče gimpu, pracuju s ním. Jiný grafický program nemám. Jsem ale naprostý začátečník, takže zázraky čekat nemůžeš. Pokud ale budu vědět, ráda pomůžu. Kdykoliv se ozvi. Stručný návod ti ale dát nemůžu. I ten by byl na hodiny vyprávění. | |
|
| |
DoM!sHeK Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 28. 03. 09
| Předmět: Gimp Sun Mar 29, 2009 12:44 pm | |
| Jj..děkuji když něco nudu potřebovat písnu... | |
|
| |
Ragnarok Redaktor veterán
Poeet p?íspivku : 203 Age : 36 Bydliště : Doma. Zaměstnání : Nezákonné. Registration date : 31. 08. 08
| Předmět: Re: Rady začátečníkům Mon Mar 30, 2009 1:24 am | |
| - DoM!sHeK napsal:
- Ahoj,mohli by jste mi prosím někdo napsat stručný jednoduchý návod jak se pracuje s gimpem????moc vás prosím
Stručnej návod: Zálohuj si obrázek, ať si ho nezničíš, pracuj s kopií obrázku. Otevři si kopii, klikni na libovolnou ikonu a používánim jejich funkcí na obrázek zkoumej co umí. Metoda pokus-omyl funguje u 95% uživatelů. Rada mimo téma: I když napíšeš miliony otazníků, nic se tim nezmění... Jenom tě jistá skupina češtinářskejch fanatyků zavrhne. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Rady začátečníkům | |
| |
|
| |
| Rady začátečníkům | |
|