World of Stories
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Návrhy nových projektů

Goto down 
+2
Alessandra
Nicol
6 posters
AutorZpráva
Nicol
Admin
Admin
Nicol

Female
Poeet p?íspivku : 485
Záliby : cestování, četba, tvůrčí psaní
Registration date : 25. 08. 08

Návrhy nových projektů Empty
PříspěvekPředmět: Návrhy nových projektů   Návrhy nových projektů EmptyTue Sep 02, 2008 1:03 pm

Vrtá Vám hlavou nějaký projekt, který byste na World of Stories rádi viděli? Máte v rukávu nějaký děj či zápletku, jež by se jako společný projekt dali využít? Nemějte strach a podělte se o své nápady ač Vám třeba připadají sebehloupější! I u těch se dá vždycky něco najít. Neváhejte a pomozte z World of Stories vytvořit místo, kam se budeme všichni rádi vracet.
Návrat nahoru Goto down
Alessandra
Redaktor veterán
Redaktor veterán
Alessandra

Female
Poeet p?íspivku : 172
Záliby : Tanec, četba, The Sims2, přátelé, psaní
Registration date : 28. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Návrhy nových projektů   Návrhy nových projektů EmptyWed Sep 03, 2008 7:46 pm

mě napadl takovej prijektík nevim teda jestli to projekt jako takovej je ale......

no sem cvok

napadlo mě....co takhle spolu psát nějaký příběh......někdo by začal a každej by něco připsal....

ráda bych váš názor...............všech
Návrat nahoru Goto down
Nicol
Admin
Admin
Nicol

Female

PříspěvekPředmět: Re: Návrhy nových projektů   Návrhy nových projektů EmptyWed Sep 03, 2008 8:00 pm

Alessandro, jsem moc ráda, že jsi toto téma začala a máš o takovýto projekt zájem. Máme jich totiž v zásobě hned několik. Pokud bude zájem, rády s nimi začneme. Takže stačí počkat na názor ostatních...
Návrat nahoru Goto down
Ragnarok
Redaktor veterán
Redaktor veterán
Ragnarok

Male
Poeet p?íspivku : 203
Zaměstnání : Nezákonné.
Registration date : 31. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Návrhy nových projektů   Návrhy nových projektů EmptyWed Sep 03, 2008 8:24 pm

Podobný srandy už sem se párkrát účastnil a nemůžu říct že by mě to někdy nebavilo...
Takže jestli máte chuť mezi sebe přibrat jednoho tvora, kerej zatim dycky hrál jenom elfy, čaroděje, upíry nebo něco v tom smyslu rád bych se přidal.

Jenom nezaručuju že budu podávat nějak extra dobrý výkony. No
Návrat nahoru Goto down
Alessandra
Redaktor veterán
Redaktor veterán
Alessandra

Female
Poeet p?íspivku : 172
Záliby : Tanec, četba, The Sims2, přátelé, psaní
Registration date : 28. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Návrhy nových projektů   Návrhy nových projektů EmptyWed Sep 03, 2008 8:55 pm

Ragnarok napsal:
Podobný srandy už sem se párkrát účastnil a nemůžu říct že by mě to někdy nebavilo...
Takže jestli máte chuť mezi sebe přibrat jednoho tvora, kerej zatim dycky hrál jenom elfy, čaroděje, upíry nebo něco v tom smyslu rád bych se přidal.

juuuu Ragy se přidááááá.....co si zahraješ teď vesničana nebo zlého vlkodlaka??? Laughing
(narážka na forum kde jsme se poznali)
Návrat nahoru Goto down
Nicol
Admin
Admin
Nicol

Female

PříspěvekPředmět: Re: Návrhy nových projektů   Návrhy nových projektů EmptyWed Sep 03, 2008 9:03 pm

Nebudu skrývat tu obrovskou radost, kterou jste mi právě udělali. Společné tvorbě jsem před jistým časem zcela propadla, a tak ji nehodlám vynechat ani zde na World of Stories. Máme sice nachystané nějaké projekty, avšak pokud máte nějaká přání či nápady, rády je uvítáme.
Návrat nahoru Goto down
Oli
Luštitel abecedy
Luštitel abecedy
Oli

Female
Poeet p?íspivku : 198
Záliby : Notebook, chození se psy, malování a moje nejlepší přátelé
Registration date : 29. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Návrhy nových projektů   Návrhy nových projektů EmptyWed Sep 03, 2008 9:11 pm

Já bych se taky možná přidala k elitě Very Happy , které stejnak stačit nebudu. No nic, ale zkusím to Very Happy Návrhy nových projektů 480 Návrhy nových projektů 984842
Návrat nahoru Goto down
Trix
Objevitel písmenek
Objevitel písmenek
Trix

Female
Poeet p?íspivku : 38
Záliby : Čtení, psaní, pesan...

PříspěvekPředmět: Re: Návrhy nových projektů   Návrhy nových projektů EmptyWed Sep 03, 2008 9:12 pm

Skvělý nápad Smile Sice teď absolutně nic nestíhám, ale může to být sranda - připojím se Cool
Návrat nahoru Goto down
Nicol
Admin
Admin
Nicol

Female

PříspěvekPředmět: Re: Návrhy nových projektů   Návrhy nových projektů EmptyWed Sep 03, 2008 9:16 pm

Hned zítra na tom zkusíme začít pracovat. Takže, máte se na co těšit. Návrhy nových projektů 259338 A žádný takový, nebudu Vám stačit, nejsem tak dobrý/á. Všichni máte obrovský talent. Návrhy nových projektů 259338
Návrat nahoru Goto down
Oli
Luštitel abecedy
Luštitel abecedy
Oli

Female
Poeet p?íspivku : 198
Záliby : Notebook, chození se psy, malování a moje nejlepší přátelé

PříspěvekPředmět: Re: Návrhy nových projektů   Návrhy nových projektů EmptyWed Sep 03, 2008 9:19 pm

Nicol napsal:
Hned zítra na tom zkusíme začít pracovat. Takže, máte se na co těšit. Návrhy nových projektů 259338 A žádný takový, nebudu Vám stačit, nejsem tak dobrý/á. Všichni máte obrovský talent. Návrhy nových projektů 259338
ÁÁÁÁ, tady nám někdo lichotí Very Happy Návrhy nových projektů 967577 No co, já si to nechám líbit Návrhy nových projektů 463982 Návrhy nových projektů 71583
Návrat nahoru Goto down
Ragnarok
Redaktor veterán
Redaktor veterán
Ragnarok

Male
Poeet p?íspivku : 203
Zaměstnání : Nezákonné.
Registration date : 31. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Návrhy nových projektů   Návrhy nových projektů EmptyWed Sep 03, 2008 9:47 pm

Alessandra napsal:
Ragnarok napsal:

juuuu Ragy se přidááááá.....co si zahraješ teď vesničana nebo zlého vlkodlaka???
K tobě dycky Smile
A... co takhle Sebe? Smile
ne, to by byla nuda číst Evil or Very Mad

Každopádně, až se budu zas někdy, někde, někomu zakusovat do krku, nebo ho trhat na kusy...
Tak klaďas nejsem, ju? Razz

oli napsal:
No co, já si to nechám líbit Návrhy nových projektů 463982 Návrhy nových projektů 71583
To bych chtěl udmět taky Sad
Návrat nahoru Goto down
Enamorandos
Admin
Admin
Enamorandos

Female
Poeet p?íspivku : 476
Záliby : Psaní, hudba, čtení, fotografování, grafika
Zaměstnání : studentka

PříspěvekPředmět: Re: Návrhy nových projektů   Návrhy nových projektů EmptyThu Sep 04, 2008 9:18 am

No paráda, to nás těší, že by byl takový velký zájem. Takže my na tom s Nicol určitě mákneme a něco pro vás (nás) vymyslíme. Návrhy nových projektů 298227
Návrat nahoru Goto down
http://www.bella-paola.blogspot.com
Nicol
Admin
Admin
Nicol

Female

PříspěvekPředmět: Re: Návrhy nových projektů   Návrhy nových projektů EmptyTue Sep 16, 2008 11:34 am

Rozjeli jsme sice společný příběh, to však nemění nic na skutečnosti, že máte možnost přijít i s dalšími svými návrhy a nápady. Pokud Vás tedy něco napadá, sem s tím! Rády si Vaše představy vyslechneme. A kdo ví, třeba je později i zrealizujeme. Návrhy nových projektů 259338

P.S.: Nezapomeňte ani na fórum - "Na pomoc autorům". Ač zatím nevyužito, je Vám stále k dispozici.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Návrhy nových projektů   Návrhy nových projektů Empty

Návrat nahoru Goto down

Návrhy nových projektů
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
World of Stories :: Společná tvorba :: Nové projekty ano či ne-
Přejdi na: