| Návrhy nových projektů | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Nicol Admin
Poeet p?íspivku : 485 Age : 38 Bydliště : v říši snů Záliby : cestování, četba, tvůrčí psaní Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Návrhy nových projektů Tue Sep 02, 2008 1:03 pm | |
| Vrtá Vám hlavou nějaký projekt, který byste na World of Stories rádi viděli? Máte v rukávu nějaký děj či zápletku, jež by se jako společný projekt dali využít? Nemějte strach a podělte se o své nápady ač Vám třeba připadají sebehloupější! I u těch se dá vždycky něco najít. Neváhejte a pomozte z World of Stories vytvořit místo, kam se budeme všichni rádi vracet. | |
|
| |
Alessandra Redaktor veterán
Poeet p?íspivku : 172 Age : 34 Záliby : Tanec, četba, The Sims2, přátelé, psaní Registration date : 28. 08. 08
| Předmět: Re: Návrhy nových projektů Wed Sep 03, 2008 7:46 pm | |
| mě napadl takovej prijektík nevim teda jestli to projekt jako takovej je ale......
no sem cvok
napadlo mě....co takhle spolu psát nějaký příběh......někdo by začal a každej by něco připsal....
ráda bych váš názor...............všech | |
|
| |
Nicol Admin
Poeet p?íspivku : 485 Age : 38 Bydliště : v říši snů Záliby : cestování, četba, tvůrčí psaní Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Návrhy nových projektů Wed Sep 03, 2008 8:00 pm | |
| Alessandro, jsem moc ráda, že jsi toto téma začala a máš o takovýto projekt zájem. Máme jich totiž v zásobě hned několik. Pokud bude zájem, rády s nimi začneme. Takže stačí počkat na názor ostatních... | |
|
| |
Ragnarok Redaktor veterán
Poeet p?íspivku : 203 Age : 36 Bydliště : Doma. Zaměstnání : Nezákonné. Registration date : 31. 08. 08
| |
| |
Alessandra Redaktor veterán
Poeet p?íspivku : 172 Age : 34 Záliby : Tanec, četba, The Sims2, přátelé, psaní Registration date : 28. 08. 08
| Předmět: Re: Návrhy nových projektů Wed Sep 03, 2008 8:55 pm | |
| - Ragnarok napsal:
- Podobný srandy už sem se párkrát účastnil a nemůžu říct že by mě to někdy nebavilo...
Takže jestli máte chuť mezi sebe přibrat jednoho tvora, kerej zatim dycky hrál jenom elfy, čaroděje, upíry nebo něco v tom smyslu rád bych se přidal.
Jenom nezaručuju že budu podávat nějak extra dobrý výkony. juuuu Ragy se přidááááá.....co si zahraješ teď vesničana nebo zlého vlkodlaka??? (narážka na forum kde jsme se poznali) | |
|
| |
Nicol Admin
| Předmět: Re: Návrhy nových projektů Wed Sep 03, 2008 9:03 pm | |
| Nebudu skrývat tu obrovskou radost, kterou jste mi právě udělali. Společné tvorbě jsem před jistým časem zcela propadla, a tak ji nehodlám vynechat ani zde na World of Stories. Máme sice nachystané nějaké projekty, avšak pokud máte nějaká přání či nápady, rády je uvítáme. | |
|
| |
Oli Luštitel abecedy
Poeet p?íspivku : 198 Age : 31 Bydliště : U počítače Záliby : Notebook, chození se psy, malování a moje nejlepší přátelé Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Návrhy nových projektů Wed Sep 03, 2008 9:11 pm | |
| | |
|
| |
Trix Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 38 Age : 38 Bydliště : Ústí nad Labem Záliby : Čtení, psaní, pesan... Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Návrhy nových projektů Wed Sep 03, 2008 9:12 pm | |
| Skvělý nápad Sice teď absolutně nic nestíhám, ale může to být sranda - připojím se | |
|
| |
Nicol Admin
| Předmět: Re: Návrhy nových projektů Wed Sep 03, 2008 9:16 pm | |
| Hned zítra na tom zkusíme začít pracovat. Takže, máte se na co těšit. A žádný takový, nebudu Vám stačit, nejsem tak dobrý/á. Všichni máte obrovský talent. | |
|
| |
Oli Luštitel abecedy
Poeet p?íspivku : 198 Age : 31 Bydliště : U počítače Záliby : Notebook, chození se psy, malování a moje nejlepší přátelé Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Návrhy nových projektů Wed Sep 03, 2008 9:19 pm | |
| | |
|
| |
Ragnarok Redaktor veterán
Poeet p?íspivku : 203 Age : 36 Bydliště : Doma. Zaměstnání : Nezákonné. Registration date : 31. 08. 08
| Předmět: Re: Návrhy nových projektů Wed Sep 03, 2008 9:47 pm | |
| - Alessandra napsal:
- Ragnarok napsal:
- Podobný srandy už sem se párkrát účastnil a nemůžu říct že by mě to někdy nebavilo...
Takže jestli máte chuť mezi sebe přibrat jednoho tvora, kerej zatim dycky hrál jenom elfy, čaroděje, upíry nebo něco v tom smyslu rád bych se přidal.
Jenom nezaručuju že budu podávat nějak extra dobrý výkony. juuuu Ragy se přidááááá.....co si zahraješ teď vesničana nebo zlého vlkodlaka??? K tobě dycky A... co takhle Sebe? ne, to by byla nuda číst
Každopádně, až se budu zas někdy, někde, někomu zakusovat do krku, nebo ho trhat na kusy... Tak klaďas nejsem, ju? - oli napsal:
- No co, já si to nechám líbit
To bych chtěl udmět taky | |
|
| |
Enamorandos Admin
Poeet p?íspivku : 476 Age : 38 Záliby : Psaní, hudba, čtení, fotografování, grafika Zaměstnání : studentka Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Návrhy nových projektů Thu Sep 04, 2008 9:18 am | |
| No paráda, to nás těší, že by byl takový velký zájem. Takže my na tom s Nicol určitě mákneme a něco pro vás (nás) vymyslíme. | |
|
| |
Nicol Admin
| Předmět: Re: Návrhy nových projektů Tue Sep 16, 2008 11:34 am | |
| Rozjeli jsme sice společný příběh, to však nemění nic na skutečnosti, že máte možnost přijít i s dalšími svými návrhy a nápady. Pokud Vás tedy něco napadá, sem s tím! Rády si Vaše představy vyslechneme. A kdo ví, třeba je později i zrealizujeme. P.S.: Nezapomeňte ani na fórum - "Na pomoc autorům". Ač zatím nevyužito, je Vám stále k dispozici. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Návrhy nových projektů | |
| |
|
| |
| Návrhy nových projektů | |
|