|
|
| Diskuze | |
|
+5Alessandra Oli Ragnarok Nicol Enamorandos 9 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Enamorandos Admin
Poeet p?íspivku : 476 Age : 38 Záliby : Psaní, hudba, čtení, fotografování, grafika Zaměstnání : studentka Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Diskuze Fri Sep 05, 2008 11:40 pm | |
| Diskuze ke společnému příběhu Toto téma, ač nazvané diskuze, neslouží pro Vaše dojmy z dnešního "překrásného" počasí, či k pokecu s kámoškou, kde nejlevněji sehnat ty cool botičky. Ne, to sem skutečně nepatří. O čem sem ale psát? Prakticky o všem týkajícího se nového společného příběhu Svět beze jména. Máte-li nějaký problém, připomínku, návrh, dotaz či cokoliv jiného, sem s nimi. | |
| | | Nicol Admin
Poeet p?íspivku : 485 Age : 38 Bydliště : v říši snů Záliby : cestování, četba, tvůrčí psaní Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Sun Sep 07, 2008 1:33 pm | |
| Jak jsem již psala v tématu Obsazení, chtěly bychom Vás požádat o spolupráci. Potřebujeme Vaši pomoc v následujících bodech:
1. Charakteristika Vámi vymyšlené či vybrané postavy (dle bodů popsaných v charakteristice postav). Nejdříve si postavu nechte schváli buď ode mne (kontaktujte mě prosím především přes icq) nebo od Eny. Po schválení tuto charakteristiku prosím pošlete formou SZ. 2. Popis místa, kde Vaše postava žije. Orientační body, pokud možno i nějaký obrázek. Ten by moc pomohl. Stejně jako v předchozím případě poslat jako SZ. 3. Pokud máte už nyní vymyšlenu vedlejší postavu, se kterou máte větší plány, popište ji a usnadněte tak někomu tvorbu vlastní postavy. 4. Pokud jste milovníky grafiky a nudíte se, mohli byste pro příběh vytvořit logo, spolupracovat na vytváření mapy či sjednocování a úpravě obrázků. 5. Pro tvůrce názvů - vymyslete již konečný název příběhu.
Čím dřív budeme mít informace, tím dřív můžeme s příběhem začít.
Předem za Vaši pomoc velmi děkujeme. | |
| | | Ragnarok Redaktor veterán
Poeet p?íspivku : 203 Age : 36 Bydliště : Doma. Zaměstnání : Nezákonné. Registration date : 31. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Sun Sep 07, 2008 7:05 pm | |
| | |
| | | Oli Luštitel abecedy
Poeet p?íspivku : 198 Age : 31 Bydliště : U počítače Záliby : Notebook, chození se psy, malování a moje nejlepší přátelé Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Sun Sep 07, 2008 7:12 pm | |
| | |
| | | Alessandra Redaktor veterán
Poeet p?íspivku : 172 Age : 34 Záliby : Tanec, četba, The Sims2, přátelé, psaní Registration date : 28. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Tue Sep 09, 2008 7:51 pm | |
| já bych řekla že městečko je krásné, postavy jsou zhruba všechny.........tak co to rozjet???? | |
| | | Nicol Admin
Poeet p?íspivku : 485 Age : 38 Bydliště : v říši snů Záliby : cestování, četba, tvůrčí psaní Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Tue Sep 09, 2008 8:54 pm | |
| Alex, vydržíš ještě momentík. Rádi bychom dodělali i ty obrázky míst. Prosím, mějte chvíli strpení. Opravdu děláme, co můžeme. | |
Poeet p?íspivku : 198 Age : 31 Bydliště : U počítače Záliby : Notebook, chození se psy, malování a moje nejlepší přátelé Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Tue Sep 09, 2008 9:01 pm | |
| - Nicol napsal:
Alex, vydržíš ještě momentík. Rádi bychom dodělali i ty obrázky míst. Prosím, mějte chvíli strpení. Opravdu děláme, co můžeme. Jistě počkáme, je to lepší než, kdyby to bylo odfláknuté Jen se snažte, at je to pěkné Jo a chtěla jsme se zeptat, bude tam hospoda nebo je to už popsané, ale jiným jménem ? | |
Poeet p?íspivku : 172 Age : 34 Záliby : Tanec, četba, The Sims2, přátelé, psaní Registration date : 28. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Tue Sep 09, 2008 9:20 pm | |
| paldoooon jasný že poškám....já nevěděla že eště pracujete....pilný jak včeličky kurna.......až vám tu píli závidim | |
| | | Nicol Admin
| | | | Enamorandos Admin
Poeet p?íspivku : 476 Age : 38 Záliby : Psaní, hudba, čtení, fotografování, grafika Zaměstnání : studentka Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Wed Sep 10, 2008 9:00 am | |
| - oli napsal:
- Jo a chtěla jsme se zeptat, bude tam hospoda nebo je to už popsané, ale jiným jménem ?
Oli, myslím, že to může být Klub Azyl, ne? A ještě se vás zeptám, jestli všichni souhlasíte s dosavadním názvem nebo máte případně jiný nápad, aby to už bylo konečný, než začneme s psaním. | |
| | | Trix Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 38 Age : 38 Bydliště : Ústí nad Labem Záliby : Čtení, psaní, pesan... Registration date : 29. 08. 08
| | | | Nicol Admin
| Předmět: Re: Diskuze Wed Sep 10, 2008 9:32 am | |
| Oli, moc se omlouvám, ale Tvou otázku ohledně "hospody" jsem úplně přehlédla. Budeš pracovat v klubu Azyl (toť oficiální název, pokud se nestane nic zásadního a znovu to celé nepřekopem).
Trix, doufám, že ano. Uvidíš. Snad se to Vám všem bude líbit. | |
| Předmět: Re: Diskuze Wed Sep 10, 2008 10:44 am | |
| Ráda bych předala ocenění nejlepší admini for.............ale bohužel žádnou cenu nemám tak vám bude muset stačit moje uznání ste fakt dobrý holky jinak pracovní název bych odmazala......svět beze jmena je dokonalej název | |
| | | Enamorandos Admin
| Předmět: Re: Diskuze Wed Sep 10, 2008 10:53 am | |
| Děkujeme, to si snad ani nezašloužíme. Nebo spíš si to zaslouží Nicol a její pomocník, protože já měla teď hodně práce, takže většinu dělala ona. Každopádně se snažíme dělat všechno pro vaši spokojenost. | |
| Předmět: Re: Diskuze Wed Sep 10, 2008 2:15 pm | |
| Mě se také líbí, je nápaditý, originální a zajímavý Takže určitě ho nechte A moc děkuji, že jste mě napsali, kde vlastně budu 'pracovat' | |
| Předmět: Re: Diskuze Wed Sep 10, 2008 8:40 pm | |
| neviděl někdo moji spodní čelist???...kamsi utekla když viděla ty nádherný budovy který máme ve městě.....pomooooc* urputně hledá držku | |
| | | Nicol Admin
| | | | Oli Luštitel abecedy
| Předmět: Re: Diskuze Wed Sep 10, 2008 8:51 pm | |
| Ted jsem si všimla, prostě nádhera, co jiného říct????? Strašně se Vám to povedlo holky | |
| | | Nicol Admin
| Předmět: Re: Diskuze Wed Sep 10, 2008 8:55 pm | |
| Osoba, kterou byste tady měly opěvovat je Ragnarok. Chtěla bych využít této možnosti a moc, moc a moc poděkovat. Bez Tebe bychom to tak rychle nestihly. Děkuji za pomoc, trpělivost a všechny ty skvělé nápady.
Děkujeme | |
| Předmět: Re: Diskuze Wed Sep 10, 2008 9:10 pm | |
| - Nicol napsal:
Osoba, kterou byste tady měly opěvovat je Ragnarok. Chtěla bych využít této možnosti a moc, moc a moc poděkovat. Bez Tebe bychom to tak rychle nestihly. Děkuji za pomoc, trpělivost a všechny ty svkělé nápady.
Děkujeme Ragnaroku, moc děkujeme Je to velice hezké, nádhera | |
| Předmět: Re: Diskuze Wed Sep 10, 2008 9:18 pm | |
| tak já bych teda začala no | |
| | | Enamorandos Admin
| Předmět: Re: Diskuze Wed Sep 10, 2008 9:21 pm | |
| A nezapomeňte dodržet rozsah, který jsme si odhlasovali. - citace :
- Minimální délka jednoho příspěvku jsou tři řádky. Maximální půl strany A4. Prosím, dodržujte tento rozsah.
| |
| Předmět: Re: Diskuze Wed Sep 10, 2008 9:25 pm | |
| Rozkaz generále!!!* pečlivě zasalutuje* | |
| | | Enamorandos Admin
| Předmět: Re: Diskuze Thu Sep 11, 2008 11:14 pm | |
| Aless a Adriane, nechci vám do toho kecat, ale myslím, že už se Adrian jednou představil. - Adrian napsal:
- Uprostre ulice do nej vrazi zahadna blondata slecna. *Ja....prominte...nic se vam nestalo?* Podava ji ruku aby ji pomohl vstat *Ano...Dovolte mi abych se predstavil. Me jmeno Je Adrian Vecotr. Jsem tu teprve kratkou chvili. Pracuji v mistni jidelne a chtel jsem si trochu prohlednout mesto. Mozna byste mi mohla poradit nejake zajimave misto.* a dlouze se ji zadiva do oci. *Nechcete pomoct? Vazne vam nic neni?*
| |
| | | | Sponsored content
| Předmět: Re: Diskuze | |
| |
| | | | Diskuze | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|