World of Stories
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Diskuze

Goto down 
+5
Alessandra
Oli
Ragnarok
Nicol
Enamorandos
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
Trix
Objevitel písmenek
Objevitel písmenek
Trix

Female
Poeet p?íspivku : 38
Záliby : Čtení, psaní, pesan...
Registration date : 29. 08. 08

Diskuze - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyFri Sep 12, 2008 11:58 am

Dotaz na Ragnaroka Diskuze - Stránka 2 223905
Ragne, všimla jsem si, že sis přibral i Johnyho...nebude ti vadit, když se budou s mojí Fifi znát???

(ono už stejně trochu pozdě... Diskuze - Stránka 2 298227 )
Návrat nahoru Goto down
Alessandra
Redaktor veterán
Redaktor veterán
Alessandra

Female
Poeet p?íspivku : 172
Záliby : Tanec, četba, The Sims2, přátelé, psaní
Registration date : 28. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyFri Sep 12, 2008 2:34 pm

Oli: mám na tebe dotaz..........proč si dala dvakrát stejnej post ale k tomu druhýmu si jen přidala kousek na víc????? Shocked
Návrat nahoru Goto down
Oli
Luštitel abecedy
Luštitel abecedy
Oli

Female
Poeet p?íspivku : 198
Záliby : Notebook, chození se psy, malování a moje nejlepší přátelé

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyFri Sep 12, 2008 4:53 pm

Alessandra napsal:
Oli: mám na tebe dotaz..........proč si dala dvakrát stejnej post ale k tomu druhýmu si jen přidala kousek na víc????? Shocked
Jé, moc děkuji za připomenutí!!!!!! asi se mi to poslalo, když jsem to ještě neměla dopsané Very Happy
Musím napsat Nicol, aby mi to smazala Very Happy

EDIT: Smazáno Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ragnarok
Redaktor veterán
Redaktor veterán
Ragnarok

Male
Poeet p?íspivku : 203
Zaměstnání : Nezákonné.
Registration date : 31. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyFri Sep 12, 2008 9:30 pm

Trix napsal:
Dotaz na Ragnaroka Diskuze - Stránka 2 223905
Ragne, všimla jsem si, že sis přibral i Johnyho...nebude ti vadit, když se budou s mojí Fifi znát???

(ono už stejně trochu pozdě... Diskuze - Stránka 2 298227 )
Kamrádi, partneři, milenci? Smile

Naposledy upravil Ragnarok dne Wed May 20, 2009 6:35 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Trix
Objevitel písmenek
Objevitel písmenek
Trix

Female
Poeet p?íspivku : 38
Záliby : Čtení, psaní, pesan...

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyFri Sep 12, 2008 10:17 pm

Ragnarok napsal:
Řekněmě spíš, že Johny v minulosti párkrát využil Fifiných služeb Diskuze - Stránka 2 408463 a znají se z klubu
Návrat nahoru Goto down
Ragnarok
Redaktor veterán
Redaktor veterán
Ragnarok

Male

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyFri Sep 12, 2008 10:26 pm

Trix napsal:
Ragnarok napsal:
Řekněmě spíš, že Johny v minulosti párkrát využil Fifiných služeb Diskuze - Stránka 2 408463 a znají se z klubu
Fine by me Wink
Návrat nahoru Goto down
Enamorandos
Admin
Admin
Enamorandos

Female
Poeet p?íspivku : 476
Záliby : Psaní, hudba, čtení, fotografování, grafika
Zaměstnání : studentka
Registration date : 25. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyTue Sep 16, 2008 3:24 pm

Koukám, že jste se pěkně činili, zatímco jsem byla pryč. Diskuze - Stránka 2 58388 To abych se rychle pustila do práce. Diskuze - Stránka 2 861328
Návrat nahoru Goto down
http://www.bella-paola.blogspot.com
Nicol
Admin
Admin
Nicol

Female
Poeet p?íspivku : 485
Záliby : cestování, četba, tvůrčí psaní

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyTue Sep 16, 2008 5:09 pm

No jasně. Makej, makej a šup, ať už to tu je! Diskuze - Stránka 2 12767 Diskuze - Stránka 2 861328
Návrat nahoru Goto down
Alessandra
Redaktor veterán
Redaktor veterán
Alessandra

Female

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyWed Sep 17, 2008 12:11 pm

Jako takticko techbnická otázka....................to tu nikdo z vás tenhle příběh nezajímá?????????že to tu děsně vázne....................to sem teda čekala větší ohlas s tim jak často ste tu byli
Návrat nahoru Goto down
Enamorandos
Admin
Admin
Enamorandos

Female

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyWed Sep 17, 2008 12:22 pm

Aless, každej na to nemá tolik času, jako například zrovna ty. Přijdou si pročíst fórum, ale na psaní třeba nemají zrovna čas nebo náladu. Mě zase na druhou stranu překvapuje, jak rychle to tady přibývá (i když jsem samozřejmě ráda, že píšete, jen pokračujte klidně ve stejném tempu Very Happy ), protože s takovou rychlostí jsem vůbec nepočítala, ze zkušeností s jinými hromadnými příběhy...
Nesmíš na nás být tak hrr... Uvědom si, že tenhle příběh není pro ostatní středobodem jejich vesmíru, aby si na něho vždycky vyšetřili kousek času. Diskuze - Stránka 2 259338
Návrat nahoru Goto down
Alessandra
Redaktor veterán
Redaktor veterán
Alessandra

Female

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyWed Sep 17, 2008 7:39 pm

no pardooooooooooonjá netušila že někdo nebude mít čas aspon jednou večer něco napsat když myslim že každý napsal že bude mít čas psát
Návrat nahoru Goto down
Ragnarok
Redaktor veterán
Redaktor veterán
Ragnarok

Male

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyWed Sep 17, 2008 7:48 pm

Alessandra napsal:
no pardooooooooooonjá netušila že někdo nebude mít čas aspon jednou večer něco napsat když myslim že každý napsal že bude mít čas psát
-->
Enamorandos napsal:
třeba nemají zrovna čas nebo náladu

En má pravdu ales... má to bejt relaxace, ne otročina. Wink
Dailea - GM z jinýho fora napsal:
Trpělivost je ctnost, tak se jí učte, bude se vám to hodit. Wink
Návrat nahoru Goto down
Enamorandos
Admin
Admin
Enamorandos

Female

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyWed Sep 17, 2008 8:32 pm

Alessandra napsal:

Diskuze - Stránka 2 40288

Divila by ses, ale někteří takoví jsou. Já jsem třeba některé dny až do pěti ve škole, než dojedu domů, je šest, pak musím doma uklidit, uvařit, nakrmit psa, vyvenčit ho a pak jsem ráda, že si můžu lehnout a odpočinout třeba s knížkou nebo u televize. Rozhodně nemám každý večer náladu zasednout hned po tom maratonu k počítači a přemýšlet nad příběhem... Tou reakcí jsi mě docela překvapila. Diskuze - Stránka 2 273963
Pokud ty máš čas napsat každý den několik příspěvků, nikdo ti nebrání a my budeme jen rádi. Diskuze - Stránka 2 259338
Návrat nahoru Goto down
Alessandra
Redaktor veterán
Redaktor veterán
Alessandra

Female

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyWed Sep 17, 2008 8:48 pm

Ale tak nechápui proč psali že čas mít budou..........dobře třeba je to nebaví tak ať to napíšou.......já každej den netrpělivě čekám kdo co ještě napíše abych se zase vklidu odreagovala a on nikdo nic......prostě.......mě to zamrzelo vzhledem k tomu jak často tu někteří sou...........já nechápu.ů...tohle neni příběh kterej bude někdo hodnotit tak proč nepíšete to co vás v tu chvíli napadá ale přemýšíte nad tim.....ne dobře já nic neřešim...........radši už nic neřešim budu držet hubu šoupat nohama a uvidíme třeba po týdnu přibyde pár příspěvků :-(
Návrat nahoru Goto down
Enamorandos
Admin
Admin
Enamorandos

Female

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyWed Sep 17, 2008 8:57 pm

Pokud se u psaní odreagováváš, můžeš psát vlastní příběh, ne se vázat jen na ten společný. Já už těch společných pár zažila a nikde se nepřispívalo takhle rychle jako tady, chce to zkrátka trpělivost, když jsi vázaná na ostatní. Nevím jak ty, ale já teda u psaní přemýšlet musím vždycky, takže bych nemohla jen tak něco sesmolit v rychlosti. Diskuze - Stránka 2 279267 A klidně řeš, od toho tu ta diskuze je, ale musíš mít taky pochopení pro ostatní. Diskuze - Stránka 2 259338
Návrat nahoru Goto down
Ragnarok
Redaktor veterán
Redaktor veterán
Ragnarok

Male

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyTue Sep 23, 2008 10:33 pm

Adrian - Moh bych poprosit o sepsání jednoduchýho jídlenčku?
Nic extra, jenom abych věděl co si může Vincent dát Wink

Diky.
Návrat nahoru Goto down
Enamorandos
Admin
Admin
Enamorandos

Female

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyThu Sep 25, 2008 3:13 pm

Takže, lidičky... Nevíme jak vy, ale my s Nicol zkrátka nejsme schopny se udržet v rozsahu "pouhé" půl stránky... potřebujeme se zkrátka rozepsat. Diskuze - Stránka 2 329916 Proto jsme se rozhodly, že počínaje odesláním tohoto příspěvku, se délka příspěvků do příběhu rozšiřuje na celou jednu stranu ve Wordu. Děkujeme za pochopení Diskuze - Stránka 2 298227
Návrat nahoru Goto down
Alessandra
Redaktor veterán
Redaktor veterán
Alessandra

Female

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyMon Sep 29, 2008 5:49 pm

Zamálo dámy zamálo

když vás to baví tak piště co srdce ráčí ono se to hezky čte Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Nicol
Admin
Admin
Nicol

Female

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyFri Oct 03, 2008 2:05 pm

Alex, mám dotaz. Pochopila jsem správně, co návštěvou hotelu zamýšlíš? Pokud plánuješ nějaké střetnutí nebo tak něco, bylo by fajn se domluvit. Pak se mi ozvi. Můžem to vlastně vyřešit v tu neděli. Diskuze - Stránka 2 259338
Návrat nahoru Goto down
Leia Revan
Objevitel písmenek
Objevitel písmenek
Leia Revan

Female
Poeet p?íspivku : 10
Záliby : čtení, psaní, hraní The sims 2 a pár dalších her...a přátelé! ;-)

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptySun Oct 12, 2008 7:25 pm

Skvěle jste to rozjeli...překvapuje mě, kolik jste toho už stihli.
Tak opožděně hlásím, že se konečně aktivně zapojuju do příběhu. Poslední týdny byly ještě hektičtější, než jsem čekala, ale konečně jsem se k tomu dostala. Takže doufám, že teď budu mít času víc. Smile
Návrat nahoru Goto down
http://www.leiarevan.blog.cz
Nicol
Admin
Admin
Nicol

Female

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyThu Mar 12, 2009 11:47 am

Takže moji drazí a báječní milánkové,

trochu nám to tu mrtve, tak jsme se s En rozhodly a udělaly radikální změnu. Obě doufáme, že ve prospěch příběhu a uvítáte ji stejně jako my dvě. Oč jde? S En nemáme poslední dobou tolik času, abychom se Světu beze jména plně věnovaly a rozhodně nechceme, aby tento projekt nadobro skončil. Objevila se však dušička, která byla ochotná nám pomoci. Nabídku jsme přijaly a od této chvíle do party moderátorů společného příběhu Svět beze jména patří i Ragnarok.

Chtěla bych mu touto cestou moc poděkovat a popřát štěstí a hlavně pevné nervy... ty budou potřeba. Vás bych pak chtěla poprosit o trochu té aktivity a dobré vůle.

Mějte se krásně a snad... však vy víte.

Nicol
Návrat nahoru Goto down
Ragnarok
Redaktor veterán
Redaktor veterán
Ragnarok

Male

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptySun Mar 15, 2009 3:01 am

Tož... nevim jak se to bezne pise, ale dik za projevenou duveru...

Rád bych poprosil všechny pisatele/pisatelky zapojený do příběhu, aby se buď přihlásili k tomu že budou pokračovat, nebo dali na jevo že končej (+v tom případě dodali svojí postavě nějakej odchod "ze scény").

Své rozhodnutí pište přímo sem, nikoli formou SZ...
(upraveno Nicol)

Predem diky za spolupraci.

Následovně bych do pribehu rad zaved nasledujici zmeny:
  • Den v pribehu dostane dylku maximalne (vyjma zvlastnich situaci) jednoho kalendarniho tydne.
  • Postavy co se ani neprihlasej, ani neodhlasej stihne neprijemnej osud.
  • Pokus o zavedeni zaporaka.

To by bylo odeme asi zatim vsechno, dik aj za pozornost.
Návrat nahoru Goto down
Enamorandos
Admin
Admin
Enamorandos

Female

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyWed Mar 18, 2009 11:59 am

Tak mě napadlo, jestli by nebylo dobrý rozeslat všem "účastníkům" mail, aby věděli, že tu budou probíhat nějaké změny a dali vědět, jestli hodlají pokračovat. Možná už sem někteří z nich nezabloudí a bylo by škoda je vyškrtnout, kdyby třeba chtěli pokračovat...
Návrat nahoru Goto down
Nicol
Admin
Admin
Nicol

Female

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyWed Mar 18, 2009 3:47 pm

Fajn.... Diskuze - Stránka 2 861328... to slovo mi vlezlo pod kůži... S tím souhlasím. Navíc by se jim měl dát termín do kdy... Konec příštího týdne? Už by chtělo začít pomalu něco dělat.
Návrat nahoru Goto down
Liona
Objevitel písmenek
Objevitel písmenek
Liona

Female
Poeet p?íspivku : 80

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 EmptyWed Mar 18, 2009 9:30 pm

Mno jejda to by chtělo, nějak popohnat. Jsem tu já s mou novou postavičkou co by chtěla do příběhu. Kdo je zvědavej určitě se co nejrříve ozve, po přečtení tohoto příspěvku. Diskuze - Stránka 2 46763
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Diskuze   Diskuze - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Diskuze
Strana 2 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Jen jedna noc - diskuze

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
World of Stories :: Společná tvorba :: Svět beze jména-