| Diskuze | |
|
+5Alessandra Oli Ragnarok Nicol Enamorandos 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Trix Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 38 Age : 38 Bydliště : Ústí nad Labem Záliby : Čtení, psaní, pesan... Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Fri Sep 12, 2008 11:58 am | |
| Dotaz na Ragnaroka Ragne, všimla jsem si, že sis přibral i Johnyho...nebude ti vadit, když se budou s mojí Fifi znát??? ( ono už stejně trochu pozdě... ) | |
|
| |
Alessandra Redaktor veterán
Poeet p?íspivku : 172 Age : 34 Záliby : Tanec, četba, The Sims2, přátelé, psaní Registration date : 28. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Fri Sep 12, 2008 2:34 pm | |
| Oli: mám na tebe dotaz..........proč si dala dvakrát stejnej post ale k tomu druhýmu si jen přidala kousek na víc????? | |
|
| |
Oli Luštitel abecedy
Poeet p?íspivku : 198 Age : 31 Bydliště : U počítače Záliby : Notebook, chození se psy, malování a moje nejlepší přátelé Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Fri Sep 12, 2008 4:53 pm | |
| - Alessandra napsal:
- Oli: mám na tebe dotaz..........proč si dala dvakrát stejnej post ale k tomu druhýmu si jen přidala kousek na víc?????
Jé, moc děkuji za připomenutí!!!!!! asi se mi to poslalo, když jsem to ještě neměla dopsané Musím napsat Nicol, aby mi to smazala EDIT: Smazáno | |
|
| |
Ragnarok Redaktor veterán
Poeet p?íspivku : 203 Age : 36 Bydliště : Doma. Zaměstnání : Nezákonné. Registration date : 31. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Fri Sep 12, 2008 9:30 pm | |
|
Naposledy upravil Ragnarok dne Wed May 20, 2009 6:35 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Trix Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 38 Age : 38 Bydliště : Ústí nad Labem Záliby : Čtení, psaní, pesan... Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Fri Sep 12, 2008 10:17 pm | |
| - Ragnarok napsal:
- Kamrádi, partneři, milenci?
Řekněmě spíš, že Johny v minulosti párkrát využil Fifiných služeb a znají se z klubu | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 203 Age : 36 Bydliště : Doma. Zaměstnání : Nezákonné. Registration date : 31. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Fri Sep 12, 2008 10:26 pm | |
| | |
|
| |
Enamorandos Admin
Poeet p?íspivku : 476 Age : 38 Záliby : Psaní, hudba, čtení, fotografování, grafika Zaměstnání : studentka Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Tue Sep 16, 2008 3:24 pm | |
| Koukám, že jste se pěkně činili, zatímco jsem byla pryč. To abych se rychle pustila do práce. | |
|
| |
Nicol Admin
Poeet p?íspivku : 485 Age : 38 Bydliště : v říši snů Záliby : cestování, četba, tvůrčí psaní Registration date : 25. 08. 08
| |
| |
Poeet p?íspivku : 172 Age : 34 Záliby : Tanec, četba, The Sims2, přátelé, psaní Registration date : 28. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Wed Sep 17, 2008 12:11 pm | |
| Jako takticko techbnická otázka....................to tu nikdo z vás tenhle příběh nezajímá?????????že to tu děsně vázne....................to sem teda čekala větší ohlas s tim jak často ste tu byli | |
|
| |
Enamorandos Admin
Poeet p?íspivku : 476 Age : 38 Záliby : Psaní, hudba, čtení, fotografování, grafika Zaměstnání : studentka Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Wed Sep 17, 2008 12:22 pm | |
| Aless, každej na to nemá tolik času, jako například zrovna ty. Přijdou si pročíst fórum, ale na psaní třeba nemají zrovna čas nebo náladu. Mě zase na druhou stranu překvapuje, jak rychle to tady přibývá (i když jsem samozřejmě ráda, že píšete, jen pokračujte klidně ve stejném tempu ), protože s takovou rychlostí jsem vůbec nepočítala, ze zkušeností s jinými hromadnými příběhy... Nesmíš na nás být tak hrr... Uvědom si, že tenhle příběh není pro ostatní středobodem jejich vesmíru, aby si na něho vždycky vyšetřili kousek času. | |
|
| |
| Předmět: Re: Diskuze Wed Sep 17, 2008 7:39 pm | |
| no pardooooooooooonjá netušila že někdo nebude mít čas aspon jednou večer něco napsat když myslim že každý napsal že bude mít čas psát | |
|
| |
| |
| |
Enamorandos Admin
| Předmět: Re: Diskuze Wed Sep 17, 2008 8:32 pm | |
| - Alessandra napsal:
- no pardooooooooooonjá netušila že někdo nebude mít čas aspon jednou večer něco napsat když myslim že každý napsal že bude mít čas psát
Divila by ses, ale někteří takoví jsou. Já jsem třeba některé dny až do pěti ve škole, než dojedu domů, je šest, pak musím doma uklidit, uvařit, nakrmit psa, vyvenčit ho a pak jsem ráda, že si můžu lehnout a odpočinout třeba s knížkou nebo u televize. Rozhodně nemám každý večer náladu zasednout hned po tom maratonu k počítači a přemýšlet nad příběhem... Tou reakcí jsi mě docela překvapila. Pokud ty máš čas napsat každý den několik příspěvků, nikdo ti nebrání a my budeme jen rádi. | |
|
| |
| Předmět: Re: Diskuze Wed Sep 17, 2008 8:48 pm | |
| Ale tak nechápui proč psali že čas mít budou..........dobře třeba je to nebaví tak ať to napíšou.......já každej den netrpělivě čekám kdo co ještě napíše abych se zase vklidu odreagovala a on nikdo nic......prostě.......mě to zamrzelo vzhledem k tomu jak často tu někteří sou...........já nechápu.ů...tohle neni příběh kterej bude někdo hodnotit tak proč nepíšete to co vás v tu chvíli napadá ale přemýšíte nad tim.....ne dobře já nic neřešim...........radši už nic neřešim budu držet hubu šoupat nohama a uvidíme třeba po týdnu přibyde pár příspěvků :-( | |
|
| |
Enamorandos Admin
| Předmět: Re: Diskuze Wed Sep 17, 2008 8:57 pm | |
| Pokud se u psaní odreagováváš, můžeš psát vlastní příběh, ne se vázat jen na ten společný. Já už těch společných pár zažila a nikde se nepřispívalo takhle rychle jako tady, chce to zkrátka trpělivost, když jsi vázaná na ostatní. Nevím jak ty, ale já teda u psaní přemýšlet musím vždycky, takže bych nemohla jen tak něco sesmolit v rychlosti. A klidně řeš, od toho tu ta diskuze je, ale musíš mít taky pochopení pro ostatní. | |
|
| |
| |
| |
Enamorandos Admin
| |
| |
| Předmět: Re: Diskuze Mon Sep 29, 2008 5:49 pm | |
| Zamálo dámy zamálo když vás to baví tak piště co srdce ráčí ono se to hezky čte | |
|
| |
Nicol Admin
Poeet p?íspivku : 485 Age : 38 Bydliště : v říši snů Záliby : cestování, četba, tvůrčí psaní Registration date : 25. 08. 08
| |
| |
Leia Revan Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 10 Age : 32 Záliby : čtení, psaní, hraní The sims 2 a pár dalších her...a přátelé! ;-) Registration date : 28. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Sun Oct 12, 2008 7:25 pm | |
| Skvěle jste to rozjeli...překvapuje mě, kolik jste toho už stihli. Tak opožděně hlásím, že se konečně aktivně zapojuju do příběhu. Poslední týdny byly ještě hektičtější, než jsem čekala, ale konečně jsem se k tomu dostala. Takže doufám, že teď budu mít času víc. | |
|
| |
Nicol Admin
| Předmět: Re: Diskuze Thu Mar 12, 2009 11:47 am | |
| Takže moji drazí a báječní milánkové,
trochu nám to tu mrtve, tak jsme se s En rozhodly a udělaly radikální změnu. Obě doufáme, že ve prospěch příběhu a uvítáte ji stejně jako my dvě. Oč jde? S En nemáme poslední dobou tolik času, abychom se Světu beze jména plně věnovaly a rozhodně nechceme, aby tento projekt nadobro skončil. Objevila se však dušička, která byla ochotná nám pomoci. Nabídku jsme přijaly a od této chvíle do party moderátorů společného příběhu Svět beze jména patří i Ragnarok.
Chtěla bych mu touto cestou moc poděkovat a popřát štěstí a hlavně pevné nervy... ty budou potřeba. Vás bych pak chtěla poprosit o trochu té aktivity a dobré vůle.
Mějte se krásně a snad... však vy víte.
Nicol | |
|
| |
| Předmět: Re: Diskuze Sun Mar 15, 2009 3:01 am | |
| Tož... nevim jak se to bezne pise, ale dik za projevenou duveru...
Rád bych poprosil všechny pisatele/pisatelky zapojený do příběhu, aby se buď přihlásili k tomu že budou pokračovat, nebo dali na jevo že končej (+v tom případě dodali svojí postavě nějakej odchod "ze scény"). Své rozhodnutí pište přímo sem, nikoli formou SZ... (upraveno Nicol)Predem diky za spolupraci.
Následovně bych do pribehu rad zaved nasledujici zmeny:
- Den v pribehu dostane dylku maximalne (vyjma zvlastnich situaci) jednoho kalendarniho tydne.
- Postavy co se ani neprihlasej, ani neodhlasej stihne neprijemnej osud.
- Pokus o zavedeni zaporaka.
To by bylo odeme asi zatim vsechno, dik aj za pozornost. | |
|
| |
Enamorandos Admin
| Předmět: Re: Diskuze Wed Mar 18, 2009 11:59 am | |
| Tak mě napadlo, jestli by nebylo dobrý rozeslat všem "účastníkům" mail, aby věděli, že tu budou probíhat nějaké změny a dali vědět, jestli hodlají pokračovat. Možná už sem někteří z nich nezabloudí a bylo by škoda je vyškrtnout, kdyby třeba chtěli pokračovat... | |
|
| |
Nicol Admin
| |
| |
Liona Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 80 Age : 46 Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Wed Mar 18, 2009 9:30 pm | |
| Mno jejda to by chtělo, nějak popohnat. Jsem tu já s mou novou postavičkou co by chtěla do příběhu. Kdo je zvědavej určitě se co nejrříve ozve, po přečtení tohoto příspěvku. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Diskuze | |
| |
|
| |
| Diskuze | |
|