| Diskuze | |
|
+5Alessandra Oli Ragnarok Nicol Enamorandos 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Trix Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 38 Age : 38 Bydliště : Ústí nad Labem Záliby : Čtení, psaní, pesan... Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Fri Mar 20, 2009 10:27 pm | |
| Bohužel musím nechat Fifi na okamžik odjet (za nemocným otcem do Paříže) , protože mě čekají státnice a stále makám na bakalářce. Ale ráda bych se po státnicích vrátila a pokračovala v příběhu s vámi... | |
|
| |
Liona Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 80 Age : 46 Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Sat Mar 21, 2009 12:33 am | |
| Přestávka je lepšá než odchod z příběhu. Uf prvního mame chytnutého. Co další jak jsou na tom? | |
|
| |
Nicol Admin
Poeet p?íspivku : 485 Age : 38 Bydliště : v říši snů Záliby : cestování, četba, tvůrčí psaní Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Sat Mar 21, 2009 1:50 am | |
| Jistě, Trix, to chápu. Je to půl roku, co jsem na tom byla stejně. Držím palečky a doufám, že se co nejdřív budeš moci i s Fifi vrátit. Jsi šikulka, všechno zvládneš. | |
|
| |
Enamorandos Admin
Poeet p?íspivku : 476 Age : 38 Záliby : Psaní, hudba, čtení, fotografování, grafika Zaměstnání : studentka Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Sat Mar 21, 2009 7:23 pm | |
| To je škoda Trix, zrovna Fifi mám dost ráda. Ale co se dá dělat, škola má bohužel přednost... | |
|
| |
Herynka Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 27 Age : 30 Bydliště : Most (SZ Čechy) Záliby : Golf a WoW Registration date : 30. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Wed Mar 25, 2009 7:27 pm | |
| Ahooj, email došel Zrovna jsme ve škole začli brát sloh a mě psaní znova chytlo, mohla bych se tedy příběhu nějak zúčastnit?? A kdyby to šlo, docela bych se ujmula chystaného záporáka | |
|
| |
Alessandra Redaktor veterán
Poeet p?íspivku : 172 Age : 34 Záliby : Tanec, četba, The Sims2, přátelé, psaní Registration date : 28. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Wed Mar 25, 2009 8:03 pm | |
| Jak tak koukám na svůj čas, stíhat bych tomohla,ale uvidím co příjde teď měsíc a kousek předmaturitama..........musímsepřiznat......že sehluboce stydím..........ale začínám se teprvepořádně učit na maturitu a přijímačky takže můj časbudeomezen.alerozhodně vám ráda přispěju případně vytvořímkatastrofu kvůli které bych na chvíli zdrhla abych tu moc nechyběla | |
|
| |
Enamorandos Admin
Poeet p?íspivku : 476 Age : 38 Záliby : Psaní, hudba, čtení, fotografování, grafika Zaměstnání : studentka Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Thu Mar 26, 2009 10:21 pm | |
| Bezva holky. Hery, můžeš si vytvořit vlastní postavu, v obsazení je osnova, co všechno bys o ní měla napsat, a pak to poslat Ragnovi, popř. Nicol nebo mě. Nebo se můžeš ujmout nějaké postavy, která je prozatím "vedlejší", jejich seznam je taky v obsazení. | |
|
| |
Oli Luštitel abecedy
Poeet p?íspivku : 198 Age : 31 Bydliště : U počítače Záliby : Notebook, chození se psy, malování a moje nejlepší přátelé Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Sat Mar 28, 2009 7:35 pm | |
| Vidím, že se tady toho hodně děje. Jsem tu až ted, protože do emailu, který tady mám napsaný mi někdo vlezl, jsem si nezměnila (už je to napraveno), proto jsem nedostala ten varovný email. Popravdě taky nemám čas, a jak jsem už psala do saysimlish, nemůžu pokračovat s příběhem, i když bych asi tak za dva měsíce už čas měla, ale tak dlouho tadyy nehnutě Simby nemůže být. Pokusím se tedy udělat nějaký konec se Simby. Omlouvám se, že jsem se do toho pouštěla, když to nedokážu dotáhnout do konce. | |
|
| |
Enamorandos Admin
| Předmět: Re: Diskuze Sat Mar 28, 2009 10:53 pm | |
| Oli, však to nemusí být konečná. Vymysli pro ni důvod, kvůli kterému na chvíli zmizí, ale zároveň se bude později moct vrátit. Pak bys mohla pokračovat, kdybys už měla čas a chuť. Ale je to samozřejmě tvoje postava a tvoje rozhodnutí, takže je jen na tobě, jak to vyřešíš. | |
|
| |
Leia Revan Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 10 Age : 32 Záliby : čtení, psaní, hraní The sims 2 a pár dalších her...a přátelé! ;-) Registration date : 28. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Sun Mar 29, 2009 9:36 pm | |
| Ahoj. Tak se taky ozývám. S mojí postavou je trochu problém...jak Nicol ví. Zatím jsem dodala jen jeden příspěvek a čekám, protože potřebuju zapojit druhou postavu, kterou bych ale sama nezvládala a kamarádka přislíbila, že by si ji vzala. Jenže zatím nenašla čas přečíst příběh, aby se zapojila. Ale budu se snažit i tak přispívat jak to půjde...nerada bych odcházela, protože jsem měla hodně plánů. | |
|
| |
Nicol Admin
Poeet p?íspivku : 485 Age : 38 Bydliště : v říši snů Záliby : cestování, četba, tvůrčí psaní Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Wed Apr 01, 2009 11:14 am | |
| Abychom věděli, jak na tom jsme... Hlavní postavy Adrian | Adrian Vector | ??? | Alessandra | Alexis Najnaras | pokračuje | Enamorandos | Desirae Gordon | pokračuje | Herynka | | nová postava | Leia Revan | Blanchette Salvage | pokračuje | Liona | | nová postava | Nicol | Maikke Renard | pokračuje | Oli | Simby Endiová | končí | Ragnarok | Johny Black | pokračuje | Ragnarok | Vincent Black | pokračuje | Trix | Joséphine Deneuve | dočasně pryč |
Vedlejší postavy Victor Renard, Céleste Gordon, Adele Gordon, Noulis Mouch, Matylda, Simon Cossend, Thomas Trip, Brad McPherson | |
|
| |
Liona Objevitel písmenek
| Předmět: Re: Diskuze Wed Apr 01, 2009 12:05 pm | |
| Krása, jse zvědavá na Herynku. Jsme dvě nové do příběhu. Se těším jak malý dítě. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 27 Age : 30 Bydliště : Most (SZ Čechy) Záliby : Golf a WoW Registration date : 30. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Wed Apr 08, 2009 4:03 pm | |
| Dotaz - můžu se zapojit do příběhu i bez předchozí znalosti příběhu?? Nějak se mi to ... no upřímně, nechce číst, je to strašně dlouhý a nepřehledný ... jestli by to nebylo možný, tak nic edit: Teda chci říct, že nějaký ty hrubý informace o něm mám, jen prostě ... no nechce se mi v tom pátrat jestli tam byla zmínka o té vedlejší postavě, o které chci psát ... | |
|
| |
Ragnarok Redaktor veterán
Poeet p?íspivku : 203 Age : 36 Bydliště : Doma. Zaměstnání : Nezákonné. Registration date : 31. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Wed Apr 08, 2009 8:53 pm | |
| - Herynka napsal:
- edit: Teda chci říct, že nějaký ty hrubý informace o něm mám, jen prostě ... no nechce se mi v tom pátrat jestli tam byla zmínka o té vedlejší postavě, o které chci psát ...
Pokud je mi známo vstupovat do příběhu se nikomu nezakazovalo... ale osobně si myslim, že pokud chceš převzít některou z "ve městě už-žijících" postav, bylo by prima trošku se zorientovat v dění kolem ní. | |
|
| |
| Předmět: Re: Diskuze Thu Apr 09, 2009 12:03 pm | |
| Tak jo, pročtu si to | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 203 Age : 36 Bydliště : Doma. Zaměstnání : Nezákonné. Registration date : 31. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Thu Apr 16, 2009 9:59 pm | |
| Takže první zavedení datumu máme za sebou... První osoba(Trix), která nedala vědět "co bude s její postavou"(nebo se to ke mě nedostalo) byla dočasně odstraněna z příběhu. "Příběhovej den" bude probíhat do 20.4.2009(Pondělí - Reálného času).
Dodatek: V případě, že by někdo potřeboval protáhnout "Příběhovej den", upravit zakončení dne pro svoji postavu, nebo si vyžádat vlastní zakončení, nebo měl jinou prosbu ohledně příběhu... Pište prosim na SZ přímo mě, nebo sem do diskuze. Předem díky. | |
|
| |
Liona Objevitel písmenek
| Předmět: Re: Diskuze Fri Apr 17, 2009 6:24 pm | |
| Doufám, že mě spolu i Nicol podařilo dát aktuální čas. Jsem hrozně zvědavá jak to teď bude pokračovat. | |
|
| |
| Předmět: Re: Diskuze Thu Apr 23, 2009 9:07 am | |
| Moc se omlouvam, ze musim protahovat "den" v pribehu ... ale z jsitejch duvodu sem se tenhle tejden k psani but nedostal, nebo kdyz uz na to byl cas absolutne nebyla chut. (A ja si nemam nejmensi zajem psani zrpotivit tim, ze se do nej budu muset nutit jako do opakovani z nemciny.)
Pokusim se to behem dneska dat do poradku. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 172 Age : 34 Záliby : Tanec, četba, The Sims2, přátelé, psaní Registration date : 28. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze Wed Apr 29, 2009 2:50 pm | |
| - Ragnarok napsal:
- Moc se omlouvam, ze musim protahovat "den" v pribehu ... ale z jsitejch duvodu sem se tenhle tejden k psani but nedostal, nebo kdyz uz na to byl cas absolutne nebyla chut.
(A ja si nemam nejmensi zajem psani zrpotivit tim, ze se do nej budu muset nutit jako do opakovani z nemciny.)
Pokusim se to behem dneska dat do poradku. asi tak v posledním týdnu a kousku jsem ani nechodila na net...........furt sem se jen učila.........ani nevim proč mě to chytlo ale radši jsem zašla do čajovny než seděla u netu takže.........ani nálada, ani chuť a ani čas na psaní nebyl, omlouvám se | |
|
| |
Nicol Admin
| Předmět: Re: Diskuze Thu Apr 30, 2009 10:05 am | |
| Po matuře se to snad spraví. Už se těšíme. | |
|
| |
| Předmět: Re: Diskuze Fri May 01, 2009 5:25 pm | |
| - Nicol napsal:
Po matuře se to snad spraví. Už se těšíme. samozřejmě že se to spraví Maturuju 18. května v odpoledních hodinách........zatím předběžně.........a pokud to zvládnu tak sem tu hned druhý den jak na koni a budu vás opruzovat do přijímaček a jestli zvládnu i ty tak další tři měsíce budu opruzovat neustále :-D | |
|
| |
Enamorandos Admin
| Předmět: Re: Diskuze Fri May 01, 2009 11:39 pm | |
| Tak to přeji hodně štěstí, ať ti oboje vyjde. | |
|
| |
| Předmět: Re: Diskuze Sun May 17, 2009 7:18 pm | |
| Adrian Vector > Postava pro neaktivitu přesunuta mezi vedlejší.
Jinak se všem omlouvám, že tak nechutně protahuju příběh ... dělám co se dá, ale mam problemu až nad halvu(propadám, což u mě má vrchní prioritu). Tož, držte se nadějí ... už to snad nepotrvá dlouho. | |
|
| |
| Předmět: Re: Diskuze Mon May 18, 2009 11:18 am | |
| Dnes 12:30 jdu do jámy lvové, myslete na mě kamarádi ať se tu .......pokud možno večer(při troše dobré vůle a málo alkoholu) ukážu.....a dám vám vědět...provozu schopná budu asi až zítra | |
|
| |
| Předmět: Re: Diskuze Sun Jun 07, 2009 10:51 pm | |
| Znova se omlouvám, že tak nechutně protahuju příběh ... ale bohužel se toho na mě poslední dobou sype moc a abysme s Nicol udrželi našim postavám aspoň trochu normality v příběhu(prostě aby jeden náš rozhovor neprobíhal 2tejdny) sem nucenej vás takhle natahovat všechny.
Nicméně sme zaznamenali menší/větší pokrok, takže posouváme den příběhu do večerních - nočních hodin a pokud nemá nikdo nic proti, během zejtřejšího večera ho "konečně" uzavřeme. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Diskuze | |
| |
|
| |
| Diskuze | |
|