| cellistka-Bezcelerové knihy | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
cellistka Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 2 Age : 36 Záliby : violoncello, četba a kamarádi Zaměstnání : na pozici fotografa elektra Registration date : 17. 09. 08
| Předmět: cellistka-Bezcelerové knihy Wed Sep 17, 2008 11:12 pm | |
| ...pročpak se to nikomu nezdá divný...? bezceler...knížka bez celeru...a to o takových knížkách říkaj, že jsou to ty z nejlepších...ty novináře by měli vobčas zastřelit...tak trošku...a ještě to píšou tak, aby nebylo poznat, že to je prachsprostá nezcelerová blamáž...prostě pár svázaných stránek dohromady...bez vlastní zeleniny....tohle je prostě sprostě...no...no prostě je to sprostý...takhle vystavovat na odiv něco, co vlastní celer nemá...a ještě s takovým napudrovaným jménem...BESTSELLER...podle mě to je vážně nechutnost...a dosti nefér vůči těm pisálkům...co do toho vrážej svůj čas, energii a spoustu zeleniny...jak oni k tomu vlastně příjdou..? když pak jdou do knihkupectví a vidí tam svá ze začátku spolehlivě zeleninová díla....jak tam tak smutně...leží...sedí...visí... přebývají...naprosto zaprášená...bez svého celeru...se kterým slovo v lístečku přicházeli na svět...tím ovšem nechci skálopevně tvrdit, že nutně každej pisálek musí mít pod oknem celerovej záhonek, ale ve spoustě případů tomu tak skutečně je ať si kdo si říká co chce...je to hoodně smutnej pohled...myslím...(...), že by bylo ke knížkám a hlavně k autorům hodně lo-i-ální...kdyby se k nim prostě prodávaly celery...s ohledem k jejich momentální podobě...i taková knížka může strpět psychickou újmu a to nejen nepřítomností celeru...takovým se často lámou desky, ohýbají rohy a vůbec se může stát takovou jakousi rozlepenou...s takovou knížkou, ke které není v kupní ceně i správný celer se musíme chovat s obzvlášní péčí...šikovně ji ukládat a neustále ji....a na toto prosím dávejte obzvláštní pozor...držet co nejblíže jakékoliv kořenové zeleniny...celeru ideálně...ale pokud zrovna není celer na skladě, postačí klidně brambory...nebo kedluben...zkrátka a dobře, dbejte co nejpečlivěji na stav svých bezcelerových knížek a nadále kupujte zásadně jenom ty s celerem...ty jsou totiž jako četba nejkvalitnější...ach jo, škoda že to Komenský nevěděl... | |
|
| |
Nicol Admin
Poeet p?íspivku : 485 Age : 38 Bydliště : v říši snů Záliby : cestování, četba, tvůrčí psaní Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: cellistka-Bezcelerové knihy Thu Sep 18, 2008 4:54 pm | |
| Tak něco takového jsem ještě nečetla. Originální. Docela jsem se zasmála. | |
|
| |
Enamorandos Admin
Poeet p?íspivku : 476 Age : 38 Záliby : Psaní, hudba, čtení, fotografování, grafika Zaměstnání : studentka Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: cellistka-Bezcelerové knihy Thu Sep 18, 2008 5:08 pm | |
| Nápodobně. Tohle obdivuju, já bych nebyla schopná něco takovýho napsat. | |
|
| |
Oli Luštitel abecedy
Poeet p?íspivku : 198 Age : 31 Bydliště : U počítače Záliby : Notebook, chození se psy, malování a moje nejlepší přátelé Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: cellistka-Bezcelerové knihy Thu Sep 18, 2008 5:13 pm | |
| Ano, ano. Když někdo umí, tak umí Líbí, hezky napsané | |
|
| |
Herynka Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 27 Age : 30 Bydliště : Most (SZ Čechy) Záliby : Golf a WoW Registration date : 30. 08. 08
| Předmět: Re: cellistka-Bezcelerové knihy Thu Sep 18, 2008 8:29 pm | |
| Vážně povedený, brilantní hra se slovy | |
|
| |
cellistka Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 2 Age : 36 Záliby : violoncello, četba a kamarádi Zaměstnání : na pozici fotografa elektra Registration date : 17. 09. 08
| Předmět: cellistka - Bezcelerové knihy Fri Sep 19, 2008 9:46 am | |
| děěěkuji vám všem za kladné hodnoceníí | |
|
| |
Baldeus Objevitel písmenek
Poeet p?íspivku : 91 Age : 35 Záliby : Psaní podprůměrných povídek, četba, sebeobrana, PC hry, filmy... jsem muž mnoha zájmů a kvalit =D Zaměstnání : Chudý študent Registration date : 19. 10. 08
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: cellistka-Bezcelerové knihy | |
| |
|
| |
| cellistka-Bezcelerové knihy | |
|