| Diskuze: Hrátky osudu | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Enamorandos Admin
Poeet p?íspivku : 476 Age : 38 Záliby : Psaní, hudba, čtení, fotografování, grafika Zaměstnání : studentka Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze: Hrátky osudu Fri Aug 29, 2008 8:00 pm | |
| Skupinu sice neznám, ale přečetla jsem si to. Není to špatný, jen mi to trochu kazí ta kompozice, chvílemi jsem se v tom tak trochu ztrácela... | |
|
| |
Alessandra Redaktor veterán
Poeet p?íspivku : 172 Age : 34 Záliby : Tanec, četba, The Sims2, přátelé, psaní Registration date : 28. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze: Hrátky osudu Fri Aug 29, 2008 8:13 pm | |
| nooo já když sem to zpětně četla tak taky.on je to příběh zhruba rok a půl dozadu psanej...........a tak nějako sem si na něj vzpoměla ........neboj já se polepšim s dalšími příběhy | |
|
| |
Nicol Admin
Poeet p?íspivku : 485 Age : 38 Bydliště : v říši snů Záliby : cestování, četba, tvůrčí psaní Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze: Hrátky osudu Fri Aug 29, 2008 9:22 pm | |
| Nezvyklý fanfic. Většinou jsem narazila na seriály, takže příjemná změna. Ty popisy se mi moc líbí, hlášky jsou taky skvělý. Celkově se mi to líbí, jen bych to příště ještě jednou zkontrolovala, než bych to poslala. Člověk se v tom opravdu někdy trochu ztrácí. Ale jinak super, rozhodně budu číst dál.
Naposledy upravil Nicol dne Sun Aug 31, 2008 6:57 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Nicol Admin
Poeet p?íspivku : 485 Age : 38 Bydliště : v říši snů Záliby : cestování, četba, tvůrčí psaní Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze: Hrátky osudu Fri Aug 29, 2008 11:36 pm | |
| Smekám. Takhle napsat chlapy, opravdu skvělý výkon. Musím se přiznat, že tohle není zrovna můj styl, ale dialogy máš udělané dobře. Až budu shánět někoho na mužskou postavu, rozhodně vím, kde hledat.
Naposledy upravil Nicol dne Sun Aug 31, 2008 7:02 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 172 Age : 34 Záliby : Tanec, četba, The Sims2, přátelé, psaní Registration date : 28. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze: Hrátky osudu Sat Aug 30, 2008 1:15 am | |
| - Nicol napsal:
Smekám. Takhle napsat chlapy, opravdu skvělý výkon. Musím se přiznat, že tohle není zrovna můj styl, ale dialogy máš udělané dobře. Až budu shánět někoho na mužskou postavu, rozhodně vím, kde hledat. oooo dělkuju.................ani nevím čím to že ty chlapy takhle píšu..já je tak prostě vidim..........a tohle nejsou chlapi....tohl.....jsou................to je Finská skupina takže žádní chlapi ale fini..to mluví za vše | |
|
| |
Enamorandos Admin
Poeet p?íspivku : 476 Age : 38 Záliby : Psaní, hudba, čtení, fotografování, grafika Zaměstnání : studentka Registration date : 25. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze: Hrátky osudu Sat Aug 30, 2008 10:34 am | |
| To teda byla akce, to ti povím. Čte se to celkem hezky a je to určitě lepší, než ta předchozí kapitola. Hned se v tom člověk líp orientuje. A souhlasím s Nicol ohledně těch dialogů. | |
|
| |
Oli Luštitel abecedy
Poeet p?íspivku : 198 Age : 31 Bydliště : U počítače Záliby : Notebook, chození se psy, malování a moje nejlepší přátelé Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze: Hrátky osudu Sun Aug 31, 2008 9:30 am | |
| Moc hezký a super | |
|
| |
| Předmět: Re: Diskuze: Hrátky osudu Sun Aug 31, 2008 12:53 pm | |
| | |
|
| |
Oli Luštitel abecedy
Poeet p?íspivku : 198 Age : 31 Bydliště : U počítače Záliby : Notebook, chození se psy, malování a moje nejlepší přátelé Registration date : 29. 08. 08
| Předmět: Re: Diskuze: Hrátky osudu Fri Sep 05, 2008 8:58 pm | |
| Mě osobně se to líbí, i když dočítám Mám to dočtený a je to hezké Píšše velice hezky | |
|
| |
| Předmět: Re: Diskuze: Hrátky osudu Fri Sep 05, 2008 10:52 pm | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Diskuze: Hrátky osudu Wed Sep 10, 2008 1:07 pm | |
| to to nikdo jiný neohodnotí??? se na to prdnu normal...........budu becet | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Diskuze: Hrátky osudu | |
| |
|
| |
| Diskuze: Hrátky osudu | |
|